![]() |
|
|||
|
Eski bir üyenin yazdığı yazıyı ben Caesar rumuzlu arkadaşı tanımasam da onun yazılarını çokca görüyorduk eskiden forumda ve okuyordum genelini, bu yazı tarzı Caesar'ın sanırım.
Ben kendi adıma birşey söyleyeyim, r10a takıldım 3-4 kişi tarafından çarpıldım (dolandırıldım) ama iyinette daha fazla aktif olmama rağmen hala daha çarpan olmadı çok şükür, bu durumdan ne sonuç çıkartırsanız çıkartın sizin özgür iradenizdir.
|
Radmin falan değilim öyle bi anlaşılma olmasın.ama açık konuşayım.pop reklam vericem.R10 a botnet var acil vermem gerekiyor.Ama burdan talep olmadı.
Konuyuda tesadüfen gördüm cevap yazmak istedim.Eski üyelerden olarak.Çünkü şuan piyasadaki bütün webmaster forumlarının başlangıçlarından bu seviyeye geldikleri noktaları az çok izliyorum.İyinetin özellikle geçmişte yaşananlardan sonra dağılması ve 2 ay kapalı kalmasının etkilerinide yok saymamak gerekir. İyi gecelerim dilerim. |
|
|||
|
konu dışı ama özgün içerik ve sağlam hit (hepsi google) 7-8k pop reklam vermek istersen alabilirim.
|
Alıntı:
Ben burada iyineti yada r10 ' u savunmuyorum. Herhangi bir taraftarlığım da yok. Ancak iyinetin çok uzun bir süre kapalı kalması bence sitenin gerilemesindeki tek sebeb bu. Şimdi aynı şekilde r10 ' a böyle uzun bire süre saldırı olsun bakın o zaman burası nasıl dolup taşıyor. r10 açmayınca emin ol ki oradaki üyelerin çoğu buraya gelecektir. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Dediğim gibi ben herhangi bir tarafta değilim ancak gözle görülen bariz durumlar var. Bu saldırılardan sonra böyle oldu iyinet. Yine söylüyorum aynı durum r10 ' un başına gelse belki hiç toparlayamazlardı ama iyinet halen ayakta tebrik etmek lazım.
|
ve en azından botnetci moderatör değil üye dahi kolay kolay olamıyor
|
Alıntı:
Forumda online sayısını gösterme ve renklendirme gibi özellikler r10'a mı ait?Siz sanırım sadece 2 foruma giriyorsunuz.Bir r10 bide iyinet.Yoksa internette bu kadar forum varken bunu fark etmiş olmamanız imkansız. r10 webmaster forumu ve bahsettiğiniz zone gibi forumlar iyinet üyelerinin oluşturduğu forumlardır.Önce iyinette bulunup daha sonra forum açan arkadaşlarımızdır.Hiç biri ile bir rekabet içersinde olmayıp tamamen kendi üyelerimizle ilgilenmekteyiz.Onların daha iyi bir ortamda bulunması için elimizden geleni yapıyoruz. İyinettin kendine has ortamını sanırım anlatmamıza gerek yok.Her forumun bir özelliği vardır.İyinettin özelliğini söylememe gerek yok nasıl olsa eski üyesiniz biliyorsunuzdur...
| Stil | |
|
|