Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Webmaster Genel Konular

Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular

LinkBack Seçenekler Stil
  #101 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-10-26, 20:27
iyinet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Paylaşım için teşekkürler

Blog Entries: 2
Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %100/6
iyinet is just really niceiyinet is just really niceiyinet is just really niceiyinet is just really niceiyinet is just really nice

Alıntı:
Hebelelu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bırakın artık şu her cümlenizde r10 u kullanma ihtiyaçlarınızı..r10 farklı bir portal iyinet farklı bir portal yada ceviz farklı bir portal.Hepsinin vizyonu üyelerinin birbirleri arasındaki diyalogu misyonu giren üyelerin niçin girdikleri konusunda hedef ve amaçları vs vs kısacası kalıp ve anlayış olarak çok farklı portallar dolayısı ile Herkes işine baksın.R10 propagandası falan yapmayacağım.

Ama şuan iyinetadmin bir Çırpınış içerisinde bariz.

Dün r10 da açtığım popup reklam konusuna 10 cvp gelmişken bugün iyinette açtığım aynı konuya tek bir cevap yok.4 saattir hala en son onu kısmında kendi konumu görüyorum.

Bakıyorum Üye grupları renklendirilmiş.Seo yarışması yapılacak..+Kimler online bölgesi açılmış..R10 un 1 yıl önce yaptığı şeyleri şimdi iyinet ordan ilham alarak yapıyor..

Üstelik bunu Saldırı yada arama motoru konumları baz alınarak yorumlanıyor.
Yani iyinetin çöküş sebebi webmaster forum kelimesinde 3.cü olmasımı sizce?

Bence iyinette sorun Üye profili,Yönetim ve bilgi akışı ve ticaret bu 3 temel sorun çözülmedikçe sorunlar bırakın bitmeyi artacaktır.

Ve eskiden sadece r10 varken,şimdi diğer forumlarla beraber (zone vs) iyinet iyice çöküşe geçecektir..(alternatiflerin çoğalması)

Zaten bugün ticaret hacmi olarak anladımki yeterli değil iyinet.

Benden tavsiye..
Yenilik yapmak başkalarının yaptığı şeyleri uygulamak değil..
Başkalarının yapmadığı şeyleri hayata geçirmektir.

Eski bir üye.
Aramıza tekrar hoşgeldin.

#102 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-10-26, 20:36
bir umuttur yaşamak...

Tecrübe Puanı: 4
eTicaret: %100/10
Cagatay has a spectacular aura aboutCagatay has a spectacular aura about

Eski bir üyenin yazdığı yazıyı ben Caesar rumuzlu arkadaşı tanımasam da onun yazılarını çokca görüyorduk eskiden forumda ve okuyordum genelini, bu yazı tarzı Caesar'ın sanırım.

Ben kendi adıma birşey söyleyeyim, r10a takıldım 3-4 kişi tarafından çarpıldım (dolandırıldım) ama iyinette daha fazla aktif olmama rağmen hala daha çarpan olmadı çok şükür, bu durumdan ne sonuç çıkartırsanız çıkartın sizin özgür iradenizdir.

#103 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-10-26, 20:36
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
Hebelelu is an unknown quantity at this point

Radmin falan değilim öyle bi anlaşılma olmasın.ama açık konuşayım.pop reklam vericem.R10 a botnet var acil vermem gerekiyor.Ama burdan talep olmadı.

Konuyuda tesadüfen gördüm cevap yazmak istedim.Eski üyelerden olarak.Çünkü şuan piyasadaki bütün webmaster forumlarının başlangıçlarından bu seviyeye geldikleri noktaları az çok izliyorum.İyinetin özellikle geçmişte yaşananlardan sonra dağılması ve 2 ay kapalı kalmasının etkilerinide yok saymamak gerekir.

İyi gecelerim dilerim.

#104 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-10-26, 20:43
bir umuttur yaşamak...

konu dışı ama özgün içerik ve sağlam hit (hepsi google) 7-8k pop reklam vermek istersen alabilirim.

#105 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-10-26, 20:49
DJ PİSAGOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Blog Entries: 4
Tecrübe Puanı: 2
DJ PİSAGOR is an unknown quantity at this point

Alıntı:
Bırakın artık şu her cümlenizde r10 u kullanma ihtiyaçlarınızı..r10 farklı bir portal iyinet farklı bir portal yada ceviz farklı bir portal.Hepsinin vizyonu üyelerinin birbirleri arasındaki diyalogu misyonu giren üyelerin niçin girdikleri konusunda hedef ve amaçları vs vs kısacası kalıp ve anlayış olarak çok farklı portallar dolayısı ile Herkes işine baksın.R10 propagandası falan yapmayacağım.
Bence yanılıyorsun farklı portal falan yok. 2 sitede aynı kulvarda. 2 sitedeki üyelerde hemen hemen aynı. Yani buradaki bir üye muhtemelen r10 ' a da üyedir.

Ben burada iyineti yada r10 ' u savunmuyorum. Herhangi bir taraftarlığım da yok. Ancak iyinetin çok uzun bir süre kapalı kalması bence sitenin gerilemesindeki tek sebeb bu.

Şimdi aynı şekilde r10 ' a böyle uzun bire süre saldırı olsun bakın o zaman burası nasıl dolup taşıyor. r10 açmayınca emin ol ki oradaki üyelerin çoğu buraya gelecektir.

Alıntı:
Dün r10 da açtığım popup reklam konusuna 10 cvp gelmişken bugün iyinette açtığım aynı konuya tek bir cevap yok.4 saattir hala en son onu kısmında kendi konumu görüyorum.
R10 ' da uzun bir süre kapalı kalırsa ki şu an r10 kapalı. O zamanda tam tersi olacaktır. Yani r10 ' da açtığın konulara cevap gelmeyecektir.

Alıntı:
Bakıyorum Üye grupları renklendirilmiş.Seo yarışması yapılacak..+Kimler online bölgesi açılmış..R10 un 1 yıl önce yaptığı şeyleri şimdi iyinet ordan ilham alarak yapıyor..
r10 SEO yarışması yapıyor diye burada da aynı yarışma yapılıyor olacağını sanmıyorum. Sonuçta bir aktivite gerekli ve yarışma da bunun için çok güzel bir seçenek.

Alıntı:
Benden tavsiye..
Yenilik yapmak başkalarının yaptığı şeyleri uygulamak değil..
Başkalarının yapmadığı şeyleri hayata geçirmektir.
R10 ' un yaptığı şeyler çok mu orjinal ki yenilik olarak adlandırıyorsun.

Dediğim gibi ben herhangi bir tarafta değilim ancak gözle görülen bariz durumlar var. Bu saldırılardan sonra böyle oldu iyinet. Yine söylüyorum aynı durum r10 ' un başına gelse belki hiç toparlayamazlardı ama iyinet halen ayakta tebrik etmek lazım.

#106 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-10-26, 20:52
bir umuttur yaşamak...

ve en azından botnetci moderatör değil üye dahi kolay kolay olamıyor

#107 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-10-26, 21:24
Gifted.ib - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Marcus Nonius Macrinus

Blog Entries: 1
eTicaret: %100/11
Gifted.ib has a spectacular aura aboutGifted.ib has a spectacular aura aboutGifted.ib has a spectacular aura about

Alıntı:
Hebelelu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Radmin falan değilim öyle bi anlaşılma olmasın.ama açık konuşayım.pop reklam vericem.R10 a botnet var acil vermem gerekiyor.Ama burdan talep olmadı.

Konuyuda tesadüfen gördüm cevap yazmak istedim.Eski üyelerden olarak.Çünkü şuan piyasadaki bütün webmaster forumlarının başlangıçlarından bu seviyeye geldikleri noktaları az çok izliyorum.İyinetin özellikle geçmişte yaşananlardan sonra dağılması ve 2 ay kapalı kalmasının etkilerinide yok saymamak gerekir.

İyi gecelerim dilerim.
R10 her mesaja katmayalım demişsiniz ancak her mesajınızda bunu belirtmişsiniz.Sizin açtığınız konunun burada yorum alıp almaması neyi gösterebilir?Belki bu olay tamamen tesadüf,olamaz mı?

Forumda online sayısını gösterme ve renklendirme gibi özellikler r10'a mı ait?Siz sanırım sadece 2 foruma giriyorsunuz.Bir r10 bide iyinet.Yoksa internette bu kadar forum varken bunu fark etmiş olmamanız imkansız.

r10 webmaster forumu ve bahsettiğiniz zone gibi forumlar iyinet üyelerinin oluşturduğu forumlardır.Önce iyinette bulunup daha sonra forum açan arkadaşlarımızdır.Hiç biri ile bir rekabet içersinde olmayıp tamamen kendi üyelerimizle ilgilenmekteyiz.Onların daha iyi bir ortamda bulunması için elimizden geleni yapıyoruz.

İyinettin kendine has ortamını sanırım anlatmamıza gerek yok.Her forumun bir özelliği vardır.İyinettin özelliğini söylememe gerek yok nasıl olsa eski üyesiniz biliyorsunuzdur...

#108 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-10-26, 21:40
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
Hebelelu is an unknown quantity at this point

Sizinle birşey yarıştırma yada 2 li tartışmalar içerisine girmeyeceğim.Görünen köy klavuz istemez zaten.Herşey ortada Saygı duyuyorum.

İyi geceler dilerim.

#109 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-10-26, 21:48
iyinet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Paylaşım için teşekkürler

iyinet is just really niceiyinet is just really niceiyinet is just really niceiyinet is just really niceiyinet is just really nice

Bilmukabele.
Arkadaşlardan rica ediyorum lütfen bu kısır konu kapansın, konu başlığına yönelelim lütfen.

#110 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-10-26, 22:12
sepulchral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aşk musakkam

Blog Entries: 1
eTicaret: %100/2
sepulchral will become famous soon enough

Konu dışı olucak yalnız ,

r10'un yaş seviyesi 1X , iyinet'in yaş seviyesi 2X,3X,4X vb.

Bunu belirtmekte fayda görüyorum.

Seçenekler
Stil