![]() |
|
||||
|
Paylaşımlar'a ne kadar destek verirseniz paylaşan kişi'ye bu teşvik ve moral olacaktır. Örneğin bir çok yerde paylaşım yapmışımdır ve konu altına teşekkürler, sağolasın gibi yazılar yerine dosyayı şuraya atsaydın şöyle yapsaydın şunuda ekleyebilirmisin gibi cümleler görmek insanı paylaşmamaya teşvik ediyor. Malesef insanımızın çoğu emeğe saygı nedir bilmiyor. Paralı çalışanıymışız gibi yada yardım etmeye mahkümuz'muşuz gibi görüyorlar.
|
|
||||
|
Merhabalar,
Basligi gorunce benimde yazasim geldi, uzun bir suredir is yogunlugu nedeniyle forumdan uzak kaldim, oyle uzak kalmisim ki 2006 aralik ayinda gonderilmis olan ozel mesajlari bile daha yeni okudum! bu nedenle yardim isteyen tum dostlardan cevap yazamadigim icin ozur diliyorum. Konuya gelince, belliki iyinette bir durgunluk olmus, ancak iyinet forumlari icin uzerimize dusen bir gorev varsa bende destekcisiyim, iyinet forumlari benim ilk goz agrim verdigi hizmetten dolayi tesekkurler.
|
ortada tek bır sorun var aslında ıyınet forumunun ıstıkrar yakalayamaması,
devamlı ayrı kalıyoruz forumdan orneğın bundan onec aylarca ıyınet forumu yoktu sebebını hiç oğrenemeıdm ben şayet, En kotu bır ındex atılıp yazı bile yazılabılırdı, aradan geçen zamanda ınsanalr yenı yerlerde yenı ınsanlarla tanıştı, bunun dışında ıyınet de farklılık kalmadı bir webmaster forumunda tema farklı olmalı ıstıkrarlı duzgun bır logosu olmalı moderatorları guncel olmalı vs. bazı şeylerde zamanla oluyor tabı...
|
Alıntı:
|
|
||||
|
Bence bu durum tamamen iyinet ' e olan saldırılar sonrası oldu.
Zaten durum şu ki bence 2 site var. iyinet ve r10. iyinet ' e uzun süre saldırılar sonrası herkes r10 ' a gitti ve uzun bir süre orada kalınca bence oraya ısındılar ve bırakmak istemediler orayı. Bu durum r10 ' ununda başına gelebilirdi tabii. Zaten arada r10 ' a saldırılar oluyor ve benim hemen geldiğim yer burası. Diğer arkadaşlara katılıyorum eğer bir aktivite yapılırsa eski canlılığına dönebilir forum. Yarışma ödülleri çok önemli katılımcıları motive etmeli bu durumda da tabii sponsorlara iş düşüyor. Açıkcası ödüller azda olsa iyinete destek olmak için yarışmaya katılırım. Tabii şu anda süren yarışmaların ve bu yarışmaların bitiş tarihi ile çakışmaması önemli. Bence iyi bir zaman seçilmeli yarışma başlama ve bitiş tarihi.
|
bence iyinette şuan bir durgunluk yok, şuanki wm forumları içerisinde en aktif forum. Açılan hiç bir başlık cevapsız kalmıyor(benim açtıklarıma hep cevap geldi mesala).
Tabi ne link verirsek kardır, sonuçta bizler oluşturuyoruz içeriğini.Saldırı olup kapanmadığı sürece forumda durgunluk olmayacaktır eminim.
will be back! Konu deviL tarafından (2007-10-26 Saat 20:00 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Alıntı:
Ama şuan iyinetadmin bir Çırpınış içerisinde bariz. Dün r10 da açtığım popup reklam konusuna 10 cvp gelmişken bugün iyinette açtığım aynı konuya tek bir cevap yok.4 saattir hala en son onu kısmında kendi konumu görüyorum. Bakıyorum Üye grupları renklendirilmiş.Seo yarışması yapılacak..+Kimler online bölgesi açılmış..R10 un 1 yıl önce yaptığı şeyleri şimdi iyinet ordan ilham alarak yapıyor.. Üstelik bunu Saldırı yada arama motoru konumları baz alınarak yorumlanıyor. Yani iyinetin çöküş sebebi webmaster forum kelimesinde 3.cü olmasımı sizce? Bence iyinette sorun Üye profili,Yönetim ve bilgi akışı ve ticaret bu 3 temel sorun çözülmedikçe sorunlar bırakın bitmeyi artacaktır. Ve eskiden sadece r10 varken,şimdi diğer forumlarla beraber (zone vs) iyinet iyice çöküşe geçecektir..(alternatiflerin çoğalması) Zaten bugün ticaret hacmi olarak anladımki yeterli değil iyinet. Benden tavsiye.. Yenilik yapmak başkalarının yaptığı şeyleri uygulamak değil.. Başkalarının yapmadığı şeyleri hayata geçirmektir. Eski bir üye. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|