![]() |
|
|||
|
Yeni bir site için asp portal yazmaya başladım.
Script tamamen seo uygulamalı, linkler klasörleme şeklinde yapıldı. Örnek olarak: domain.com/sevgi/ domain.com/sevgi/sayfa-2 domain.com/sevgi/25-sevgilim-benim.html domain.com/burclar/35-kova-burcu.html Admin panelden girilen her kategori menüde klasör şekinde yerini alıyor ve eklenen konular kategoriye göre alt klasöre geçiyor. Bu tarz bir seo uygulamasını asp ile kullanan pek site görmedim ve onun için satıp satmama konusunda kararsız kaldım. Sizce satış yapmalımıyım, satarsam kaça vermeliyim. |
|
||||
|
Var ama talep pek yok açıkçası uğraşırsan kendin için uğraş derim
![]() Örnek dersen : www.fikra.cn ASP seo lu fıkra scripti - Portal değil evet ama - dileyen Hikaye ekler dileyen EMBED kodu ile video youtube veya başka videolar dileyen resim ekler. Her yola gelir Karda çamurda bırakmaz :P Yani yazdım henüz başlık açmadım fakat satılırsa 50 den aşağı verilmez diye düşünüyorum bu emek. Portal elbette fazlaca bi fiyat ister Fakat piyasadaki onca ücretsiz scripte bakınca fiyatın daha da aşağılara çekilmesi muhtemel. Konu annudora tarafından (2007-10-13 Saat 19:44 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
annudora
Sanırım bende şimdilik kendim için uğraşacağım. İlerleyen zamanlarda doyuma ulaşırsam satışa çıkarabilirim. Yada yüksek fiyat teklifi olursa. ![]() Peep Ben 8k yaparsam herkes yapabilir diye birşey yok. Satarız "ertesi gün e hani 8k yapmadı" diyenler olabilir. O yüzden böyle boyamayla satış yapamam. İlerde gözümü para hırsı bürürse o zaman belki olabilir ![]() Şimdilik bu scripti paylaşmamak en güzeli. Konu disconnect tarafından (2007-10-14 Saat 00:52 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|