![]() |
|
||||
|
Benimde dün çok kesiliyodu, bugün sorun yok. Bende Kocaeli'deyim, fiberlerimi döşüyolar acaba
![]() Edit: Lafımı geri alıyorum, biraz önce 10-15dk'lık bir kesinti oldu...
Murat Karaoğlu Konu SpongeBob tarafından (2007-10-09 Saat 15:29 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Dün saat 11:00 dan bugün 13:00' a kadar toplam 26 saat kesinti yaşadı olduğum bölge, defalarca aradım bu kadar uzun süre ne yapılıyor bütün işler aksadı diye, çoğu müşteri hizmetleri görevlisinin olaydan haberi yok böyle birşey olamaz diyor, birkaçı ile yaşadığım görüşmeyse çok çok çok garip.
Müşteri temsilcisi: Modeminiz bilgisayara bağlı ve bilgisayarınız açıkmı (Sanki bilgisayarla internet bağlantısının alakası varmış gibi) ![]() Ben: Bilgisayar firmasıyız zaten boşuna anlatmayın oturduğumuz bölgede internet bağlantısı yok sinyal gelmiyor. Müşteri temsilcisi: Hmm bi inceleyeyim... (Bir süre sonra) Evet arıza var bölgenizde ekiplerimiz çalışıyor. Ben: Nerede arıza varmış? Müşteri temsilcisi: Bağlı olduğunuz santralde Ben: Ama santral bizim alt katımızda herhangi bir çalışma yoook Müşteri temsilcisi: Ya o zaman! (bir müddet sessizlik) Ben: Boşverin boşverin
|
|
||||
|
Alıntı:
![]() Hasta hasta nasıl güldüm yahu |
|
||||
|
Alıntı:
evet artık kesinti olmuyor ama en önemli yerinde o 15 dklık baglantı gitti neyse suan sorun yok osahin iste bahsettiğim buydu onları arayarak vakit kaybı yasıyoruz bişe yapmıyorlark i ![]() bakıyorum kontrol ediyorum bitti sorun yok sorun sizde, hadi yaa hep bende zaten
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|