![]() |
|
|||
|
Aklıma birşey geldi bilmiyorum kimse düşündümü bunu ama ben şuan uğraşamayacağım için yazıyorum. MAKSAT PAYLAŞIM OLSUN. Google adsense bildiğiniz gibi kendi reklamlarını çıkarıyor içerikle alakalı reklam bulamayınca. En hızlı koşan kuş gibi. Bunları içeren bir site yaparsanız çok hit toplarsınız. Zaten 15bin sonuç buluyor 2 kere yan yana yazmak 1. sıraya koyar sizi. Umarım faydası olur.
|
|
||||
|
Fikir Güzel ama sıkıldı millet eminim google da sıkılmıştır her an değişir onlar sitenize bence o konular hakkında bilgi koysanız yada başlık açsanız daha mantıklı..
www.ayaikinciayakbasan.com zuhzuhauzhauzhzuh |
|
||||
|
Zaten yancebim.com yapiyordu
Ben bi bakayim demistim kimler uyanik,arama yaptirdim genel hizmet reklamlarini yancebim.com u görmüstüm birinci sirada.Helal dedim,gercekten takdir ettim.selamlar
|
Evet boş sayfa ayarını kullanıyorum. Özellikle bir sayfada bir kaç adsense birden kullanıyorsanız çok işe yarıyor. Adsense reklam gösteremediği zaman sayfanın yapısı da bozulmuyor, boşluk fln da oluşmuyor. Mesela şu forumda:
http://www.online-web-design-course.com/forum Normalde 3 tane adsense var. 1 sağ üstteki banner, 1 üst leaderboard ve 1 tane de footer leaderboard. Ama gösterecek reklam yoksa leaderboardlar görünmüyor, onların yerine sayfanın içeriği görünüyor
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|