![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
mp3arsivi:
http://forum.iyinet.com/google-adsense/7064-nelere-gore-reklamlar-cikiyor.html burdaki yazıyı okumanı öneririm. Sana tavsiye edebilceğim diğer bir noktada, ana sayfandaki Gulay - Adi Yok Albumu Eklenmistir Gulay - Adi Yok Isimli Son Albumunun Muzikleri Sisteme Eklenmistir şeklindeki şarkıcılar yerine Eminem, jennifer lopez gibi şarkıcıların haberlerine yer ver. Yani orda eklenenler hep yabancı şarkıcılar olsun. |
|
|||
|
Bide şu var.Mesela ben Türkçe içerikli bir sayfaya /english diye bir bölüm ekledim.1-2 gün Türkçe reklamlar çıktı, sonra kendiliğinden ingilizce reklamlara döndü.
Bakınız gene whitekey olayı
|
Soundmaster
Türkçe kelime kaynıo sayfa arkadaşım nası Türkçe reklam çıkmasın ki demişsin. Peki iyinet forumlarında da türkçe kelime kaynamıyormu? Kaynıyor, peki yabancı reklamlar nasıl çıkıyor, title ve konu başlıklarında bulunan ingilizce kelimelerden... Yani sitenin full ingilizce olması gerekmiyor. |
|
|||
|
vbulletinde trye çevrilmeyen kısımlar yüzünden ingilizce reklamlar çıkabilio
biraz sistemi farklı bi de tepeye serpiştirilen keywordler mevcut onlar da etkilio vb sistemi biraz farklı burda tr reklamları da çok çıkıo sadece eng diil |
|
|||
|
Benim söylemek istediğim sadece yabancı reklamlar değil. Şu an tartıştığımız konu başlığı hosting veya dedicated olmamasına rağmen reklamlara bakarsan hosting üzerine çıkıyor. Demmeki olay sadece içerik veya türkçe kelimeler değil, ben bunu anlatmaya çalışıyorum.
mp3arsivi , test için bir öneri: sen default.asp dosyasının aynısını def.asp olarak kaydedip, bu sayfaya yabancı şarkıcıların ismini ve sayfanın herhangi bir yerine 1 cümle ingilizce olarak müzik, mp3 ve klip ile ilgili bir şey yaz. bakalım def.asp sayfasında nasıl reklamlar çıkacak. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|