![]() |
|
||||
|
az once gelen email de yadigina gore LayeredTech veri tabanı hacklenmişve 6000 kadar musterinin
isim telefon server şiferleri verileri calınmıs. burada server i, hostingi olan arakdaşların şifrelerini değiştirmesini tavsite ederim. |
|
||||
|
Böyle bir konu vardı gördüğümü hatırlıyorum
http://forum.iyinet.com/guvenlik/706...egistirin.html |
|
||||
|
konuyu açan kalesofta hitaben
size gelen maili çevirirken kelimeleri birer tane atlayarak mı çevirdiniz. yada içinden 6000 ve hack tanımlarını seçip ''6000 müşteri hack lendi mi dediniz ? '' |
|
||||
|
The Layered Technologies support database was a target of malicious activity on the evening of 9/17/2007 that may have involved the illegal downloading of information such as names, addresses, phone numbers, email addresses and server login details for 5 to 6,000 of our clients.
|
|
||||
|
Alıntı:
sen layeretin sahibimisin kackişinin nekadar hesabı nekadar kredi kartı bilgisi tehkikede haberin varmı senin sonuc olarak adamların veritabanına girmişler allahtan bayisisin layeret in birde sahibi olsaydın tamam |
|
||||
|
kalesoft diğer forumda yazdım.
ingilizce bilmiyorsan öğren,öğrenemiyorsan dökümani birine tercüme ettir. yalan yanlış haber yapma. |
|
||||
|
todd un kendi kelimeleri
Alıntı:
cerberus db sine girebildikleri kesinlik taşıyor. ama db yi okuyup okumadıkları muamma. db den veri çekmedikleri ise kesin. tekrar yazıyorum bu sadece bir uyarıdır. bir nevi LT önceden bildirerek sonradan doğabilecek zararların sorumluluğunu üzerinden atıyor. bana göre önemli birşey değil. LT hacklendi tarzında bir başlık açmak ne derece doğru olur size kalmış. |
|
|||
|
Alıntı:
edit: ama fost çıktı ![]() Konu Mywedding tarafından (2007-09-22 Saat 22:38 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
Benim konumdada yazmissin endiselenecek bisey yok diye.. Sen ediselenmeyebilirsin. Adamlar bunun kritik bir olay oldugunu ifade etmisler altini cize cize.. Oyle olmasa zaten ust uste 2 mailde atmazlardi.
| Stil | |
|
|