![]() |
|
||||
|
Alıntı:
bunu unutmayın. tepkiniz doğrudur yanlıştır ona bir yorum getiremem. |
|
||||
|
Alıntı:
her sistem işlediği sürece kendisi bir açıktır. türkiyenin en büyük portallarından mynet de hacklendi. tepkiniz sizin kişisel düşünceniz ile gerçekleşir. lütfen bana saldırmaktan vazgeçin ![]() |
|
||||
|
Bence sen lutfen LT seninmiş gibi davranma..
|
olurda seninde bir verimerkezinde 3 hanelere varan sunucuların olursa sen de öyle hissedersin.
elimde değil ![]() |
|
||||
|
Bana göre sadece ticari kaygı yaşıyorsun, doğru olan bu değil.
|
taşımıyorum loi.
tabiki haklısın o taraftan bakılınca öyle görünecektir. ama ayrıntılara dikkat etmek lazım. hacked dediğiniz zaman komple sistem ele geçirilmiştir. halbuki lt ya yapılan sadece leeching dir. sadece sisteme girmeyi başarmışlardır hepsi bu. böyle bir olay başka bir firmada meydana gelse idi eminim bunu duyurmak yada duyurmamak arasında kararsız kalırlarlardı. ama LT kendini değil de müşterilerini riske atmak istemeyeceği için böyle bir bildiri yayınlıyor ve her ihtimale karşı sizlerden şifrelerinizi değişmenizi ve dikkatli olmanızı istiyor. önceki postlardan birince yazdım ''Balon ben de patlamasın'' diyor. |
|
||||
|
hostbank24: durumunu anlıyorum. fakat, destek kayıtlarının tutulduğu veritabanını indiriliyor, daha ne olsun. ben her ay yüzlerce dolar veriyorum bu datacentera, eğer bir veritabanının güvenliğini sağlayamıyorsa, bu işten vazgeçsin. kusura bakma ama burada bir "DATACENTER" dan bahsediyoruz, alinin ahmetin yaptığı youtubedan içerik çeken video sitesinden değil.
ayrıca, mail ile bildirmeleri çok normal. eğer o veritabanı kullanılarak bir işler yapılırsa çalanlar tarafından ve bu ileride ortaya çıkarsa, lt bu durumu müşterilerine bildirmediği için kaldıramayacağı bir sorumluluğun altına sere serpe yatmış olacak. tabiki bildirecekler. ve tabiki bildirirken, önemli bişey değil diyerek bildirecekler. ne demelerini bekliyorsun?
| Stil | |
|
|