![]() |
|
||||
|
Bekle, sabırlı ol, eklenirdi lafı çok ilginç... Yani siz bir hizmet sunmuşsunuz para almışsınız ve kaç gündür link eklenmiyor üstüne birde sert çıkışyorsunuz hayret.
Gazeteler com para ödedigimiz anda linkimizi ekliyor, bu işi yapan herkes ödeme alınca ödeme süresinin 5 - 6 saat sonrası eklemeli tabii ki bu benim fikrim. |
|
||||
|
Çok seri linkinizin eklenmesini istiyorsanız daha kaliteli sitelerle çalışırsınız.
Madem bu kadar memnunsuzsunuz vermeyin para! Hızlı eklenilmesi o sitenin ciddiyetini ve kalitesini gösterir. |
|
|||
|
Alıntı:
da link satan neden böyle celalleniyorki, ekliyorum gecikme oldu diyip olay kapanır, müşterisine bu derece kaba davranmakla yanlış yapıyor.. düşmez kalkmaz bir Allah(cc) tır.. |
|
|||
|
Dışardan bakınca kaliteli gibi gözükebiliyorlar. Bazı şeyler malesef ki tecrübe ile öğreniliyor.
|
Ben sayfa.com'a 2 adet text link satın aldım ve linklerim 20 gün sonra eklendi. Ödediğim parada tabiiki linkler eklendiği günden itibaren başlamış oldu. Bunun sebebini ise webmaster arkadaş sayfadaki linklerin tamamının satın alındığı yer boşaldıkça yeni linklerin sırayla ekleneceğini belirtmişti. Güvenilir bir arkadaştır, bu açıdan sorununuz olmasın.
|
Alıntı:
|
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/webmaster-genel-konular/70773-sayfa-com-webmasteri.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Sayfa.com webmaster? - Google - Webmaster Forum / Google Webmaster Fan | This thread | Refback | 2008-01-12 11:12 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|