![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Evet arkadaşlar yabancı forumlarda dolaşırken böyle bir konu gördüm herkes yazmış bence bizim yazmamızda da sakınca yok. Ben şu anda ayda 300 dolar gibi bir para kazanıyorum toplam 3 siteden. Harcamalarım çıkınca 200 dolara düşüyor. Yaşım 20. Şu günlerde adbride a başladım. Download penceresine lütfen sponsor linkimize tıklayın yazısından sonra kazancım %400 kadar arttı ve günde 40 dolar sırf adbride dan kazanıyorum. Kesin yollayan bir şirket Net 90 basis de çalışıyor. Yani şu anda 300 dolar kazanıyorum 3 ay sonra 1200 dolara falan çıkacağını tahmin ediyorum. Yazan arkadaşlar Yaş-site sayısı-kazanç ve hangi sponsorlar olduğunu yazarsa daha faydalı olur.
|
|
|||
|
Alıntı:
İyi kazançlar- Şu an netten 0 TL kazanmaktayım.... |
|
||||
|
benim birtane sitem var aslında para kazanmak amaçlı açmamıştım başka projelerim var onun için açmıştım projelerimi gerçekleştiremeyince (zaman) google adsense ye girdim ondan da 3 ayda 12$ birikmiş son 2 ay ise 1.5$ falan oldu. ama yeni bir web sitesi daha hazırlıyorum bugün yarın bitecek ondan çok umutluyum muhtemelen bende XXXX$ kazanıyorum diyecem ama ne olur olmaz genede büyük konuşmamakta fayda var sitemin ismini söylemek istemiyorum.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|