![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
madem ßöyle ßi Konu açtın ßende cevap vereyim arkada$ım
![]() ßu arkada$la 100 $ kar$ıLığında $arkı Sözü Scripti Anla$tık. ßana yastiksohbeti.com un sitesinin gönderdi. ßunu diyor düzenle ee ßen düzenledikten sonra Script i almanın ne anlamı kaldı. ßen Hazır $arkı sözü Script istedim ßu göndermi$ ßana site script i siz olsanız verirmisiniz ? |
|
||||
|
Ben hep diyorum...
Lisanssiz ve satis anlasmasiz urun satmayin almayin! Satis anlasmasi ve Lisansi olsaydi, orada yazardi, garantisi varmi, iade sartlari nedir? Ornek ingilice lisans Musteri urunden memnun kalmadi ise ucreti iade edilmeli ve iade ettigi yazilimi kullanmayacagina dair kendisinden yazili belde istenmeli. |
|
||||
|
Arkadaslar script customized olsa idi, paranin odenmesi zorunlu olurdu. Off-the-shelf versiyon ise ve bunu herkese satiyorsan, bence bu paranin pesinde kosturmana gerek yok. Deneme surecinde geri dondu diye farzet, gec.
En baba scriptler bile ya parayi onceden alip geri odeme yapmiyor ve bunu acikca belirtiyor, yada 14 ile 30 gun arasi deneme hakki veriyor. Onemli olan Lider arkadasin scripti hicbir sitede kullanmamasi ve yaymamasi. Bence forumda bu sekilde yaygara koparmak yazilimci olarak senin adini, alici olarak Lider'in adini etkilediginden daha cok etkileyecektir. Cunki ortada ne bir anlasma nede bir sozlesme var. |
|
||||
|
Lider scriptin parasını öde ondan sonra ne sorunun varsa söyle arkadaş yardımcı olur veya olmaz. Bundan sonra da bişey alırken daha fazla incelersin.
|
ya arkada$lar ßunu neden ßu kadar mesele ediyosunuz ve öde öde diyosunuz. Dün öğleden sonra script i aldım tamam ama ßa$ka siteden verdiği script ve kullanmadım ve hiç ßir sitedede kullanmıycam ßen sadece ßasit ßi $arkı sözü script istedim. Elinizi Vicdanınıza koyun Siz oLsanız ne yapardınız ? $arkı sözü Script istedim ßana tutmu$ kendi kullandığı sitenin script ini veriyo edit yap diyo siteye iyide ßen ßu i$te Prof. oLsam zaten arkada$la konu$mam ßile. Kullanmadığım ve editlemesini dahi yapamadığım ßi script in parasını neden ödeyeyim ki ? MantıkLımı ßu sizce ?
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|