![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Alıntı:
Yatırım yaplır mı diye sormadım , ne kadar eder diye sordum. |
|
||||
|
Isin ucunda Google Adsense olduğ için bana göre en fazla 4-5 aylık kazancına satılabilir. Bundan fazlası mantıklı bir hareket olmaz, çünkü isin ucunda risk var.
|
Alıntı:
![]() bol şans |
|
||||
|
Aylık Ortalama sayfa gösterimi ve getirisi de bayağı iyi. Alıcının düşüncesi, verdiği paranın en kısa zamanda ( 7 ay gibi ) çıkması ki buda 8.000.00 YTL yapar ve bu para normal şartlarda verilir ama en önemli şey internetten para kazanmanın ki bu da adsensle ise çok büyük bir riskin altına girmek demek.
Kısaca diğer arkadaşların da dediği gibi 8.000.00 YTL eder ama bu riski göze alacak bir alıcı bulursan ... Umarım Satarsın.... |
|
|||
|
Arkadaşta söylemiş zaten tek bir sitem geçtiğimiz aylarda 600$ kazandı ve şuan sandboxta olduğu için 200$ kazanıyor diye, bu tip riskler varken 6500YTL den fazla edeceğini düşünmüyorum ben.
|
|
|||
|
menes uzun süredir tanıdığım bir dostumdur. bu işlere beraber girmiştik zaten. Yeni bir sektöre girmeyi düşünüyor ve 10-15 k gibi bir para gerekiyor. Gireceği sektörde sadece yazılım için istenen ücret 7k. O yüzden siteleri satmayı geçirmiş aklından ve fiyat öğrenmek istemiş. Sonuçta siteleri satma fikrinden vazgeçirdik. Fikir belirten arkadaşlara teşekkürler.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|