![]() |
|
||||
|
http://www.ntvmsnbc.com/news/301631.asp
http://www.cnnturk.com.tr/YASAM/habe...&haberID=59587 Sanırım cnnturk haberleri ntvmsnbc den alıyor. ![]() |
|
||||
|
ikiside benden alıyor
![]()
|
Alıntı:
![]() |
|
||||
|
şöyle diyeyim sana cnnturk'un bağlı olduğu grupta 1. dereceden bir akrabam var desem, ve bu akraba orada üst düzey yönetici olsa, 16 yıldır o akrabam sayesinde medya sektörünün inini cinini biliyorum desem , cnnturk'un sitesinin ve TV sinin kurulumuna bizzat tanıklık etmiş birisi olduğumu söylesem yeterli olur mu? ayrıca ntvmsnbc nin bağlı olduğu gruptada üst düzey yönetici tanıdıklarımın olduğunu da belirteyim. (Ferit Bey hariç) sanırım söylediklerimin ve verdiğim bilgilerin tartışılabilir veya komik bir tarafı olmadığını görürsün...
|
tr st üsttt düzey tanıdıkların gerçekten çokk etkiledi beni... "bizlere haber ajanslarından gelir bizde beğenileni ekler veya yayınlarız..." dedin. Söylediklerin birbiriyle bağdaşmıyor. Sonrada "büyük ihtimal bir ajansın geçtiği sütun doldurmalık haberlerden biri iki site" dedin. Beğenilen haberler mi ekleniyor yoksa sütun doldurmalık haberler mi.. Ayrıca ben konuyu açarken 2 büyük haber sitesinin haberlerinin aynı oluşu, aynı kaynaktan alınsa bile içeriği biraz değişik olur diye düşünüyorum.
|
|
||||
|
amaç seni etkilemek değildi tabiki; amaç nerden bildiğimi anlatmaktı (tabi ki anlayana
) "ekleriz" , "seçeriz" gibi tabirler bahsettiğim akrabanın (ki kendisi babam oluyor) çalıştığı şirketi benimsediğim içindir. gazetecilik te yapılan genel bir şeydir sütun doldurma. bu arka sayfalarda abuk sabuk haberlerin yayınlanması gibidir. veya yeteri kadar cenaze ilanı olmadığı zaman mahkeme ve icra ilanlarının yayınlanması gibi. içerik amacıyla eklenmiş haber niteliğinde ama fazla önemi olmayan yazıdır söz konusu makale. ajanslara süreli abonelik veya haber başına ödeme yapılması doğrultusunda kullanım hakkı alınan haberler (yazı, resim, audio, video olabilir) ilgili yayıncının inisiyatifine geçer. değiştirerek veya olduğu gibi yayınlama hakkına sahiptirler. lütfen çamur atmadan (tek uygun tabir bu) önce dalaştığınız kurumların kalitesini ve büyüklüğünü göz önünde bulundurun.
sana değer verip aşkı bulacağıma, x'e değer verip y'yi bulurum... Konu tr.st tarafından (2004-12-22 Saat 22:24 ) değiştirilmiştir.. Sebep: kelime hatası |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|