![]() |
|
||||
|
Arkadaşlar www.mesotheliomaasbestoslawyer.net domaini aldım. OOOOOOOOOOOOOOHA diyenleriniz çıkabilir ama ben bunun arama motorlarında işe yarayacağını düşünerek aldım.
1- Yanılıyormuyum? 2- Arama motorlarında nasıl üste çıkarım 3- Meta tagı nasıl hazırlamalıyım sizce? (keywordların sıralanışı önemlimi?) |
|
||||
|
arkadaşım sen ne yaptın ya ?
dur tahmin edeyim. google açtın , top 100 paying keywords yazdın ordaki listelerin en tepesinde kanser ve avukatı gördün , ve hemen gittin bu domaini aldın. sen ne yaptın ya ? biraz ingilizcen varsa araştır bak www.webmastertalk.com ya da www.webmasterworld.com oku . google için yapılan siteler hakkında googleın nasıl filtreler kullandığı incele ve vur bu akılsız başını duvarlara taşlara vur ya kanser ve avukat aynı domain içinde olur mu allah aşkına , önce bir sorsaydın keşke. bu sitenin ne amaçla yapıldığı ve google ın buna vereceği tepki o kadar basit ki ne desek boş. sana bi tek şey söyleyeyim içeriği olan bir site yap google ı kandırmaya çalışma . içerik olsun yeter. gerisini boşver sen. sorduğun diğer sorularda zamanla öğreneceğin şeyler. iyi çalışmalar. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|