![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
kısaca şöyle izah edebilirim :
sitede üyelik satışı veya görüşme süresi vs olacak. bu ödemeler Cep telefonu ile tahsil edilecek ( türkiyede bu sistem yok biliyorum. Yurt dışındaki sistemleri soruyorum. var olduğunu biliyorum . kullanan bilen varsa bilgi almak istedim ) mesela bir numara belirlenecek. o numarayı arayınca, yada sms atılınca bir pin kodu veya şifre gelecek cep telefonuna. o pin kodu - şifre sitede yazılınca üyelik yada her ne işlem yapılacaksa aktif olacak anında. bu üyelik ücreti yada her ne işlem olacaksa üyenin cep telefonunda tahsil edilecek. karışık anlatmadım dimi
|
|
|||
|
evet bu konuyu daha önce Ejder arkadaşımızda dile getirdi ama o çok pahalı bir sistem. şu an için onu hayata geçirmek zor
o yüzden uluslararası bir firmanın sistemini kullanmak daha iyi belli bir komisyon karşılığı. paypal - ibill tarzı yani bir iki yer buldum ama tam kavrayamadım çalışma sistemlerini mesela şu site var : www.daopay.com ama anlamadım tam olarak |
|
|||
|
Alıntı:
kimle irtibat kurmak lazım? ben 50 bin 100 bin dolarlar döndüğünü duydum. o yüzden pahalı değil 5 bine kuracak varsa hemen özel mesaj atsın
|
|
|||
|
hımm saol Sarget
Ejder arkadaşa pm attım. en alakadar olan oydu bu sms işlemleri ile bakalım nasıl yönlendirecek bizi. ona göre bir aksiyon yapalım. bu işi inceleyecegiz |
|
||||
|
Alıntı:
Misal olarak bu, Eğer arada askerlik olmasaydı tutturulacak projeler olabilirdi :S
| Stil | |
|
|