![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
olayı araştırdım ve araştırma sonucunu yazıyorum size :
4 haneli sms servis numarası almanız lazım : 30.000 $ ve her işlemden %43 ü devlete, %27 si operatöre kalıyor sana kalan sadece : 30 ![]() beni sarmadı bu sms olayı. en iyisi aynı servisi yurtdışından almak. 30.000 dolar verilir verilmesine ama kesilen vergiler inanılmaz kabus.. |
|
||||
|
43% devlete ? l .. ben min 50bin$ lık yatırım yapacam.. sermayeyi bile çıkarmadan karımın 70% ini devlete , operatöre verecem.. Bide diyorlar yerli yatırım az. oldu olacak işe konulan parayi da alsin devlet günlük 10ytl harçlık versin
![]() favorites konu hakkında gelişmeleri bu başlık altında iletirsen sevinirim.. |
|
||||
|
birde benzinin vergi oranına fazla derler
![]() gerçi benzinin eline hiç bişi su dökemez motorin piyasa satış fiyatı 2,30 ytl istasyona giriş vergisiz fiyat 75 kuruş ![]() ------------ MAkara bi yana gerçekten bu tip özel yatırımlardaki vergi oranları bir hayli fazla, devlet uyanık davranıyor böyle yatırımı kolay kolay kimse yapmaz yapan adamda para babasıdır eeee bizde gariban babasıyız diyerekten soyuyo işte ![]()
|
sonrada " kayıt dışı" bilmem ne diye ağlıyorlar
kardeşim böyle zorlaştırırsan seçenekleri, kayıt dışı olmasına engel olamazsınki hem 30 bin dolar verecegim hem kazancımın %70 ini ne anlamadım ben bu ticaretten |
|
||||
|
[quote=SargeT;480954]birde benzinin vergi oranına fazla derler
![]() gerçi benzinin eline hiç bişi su dökemez motorin piyasa satış fiyatı 2,30 ytl istasyona giriş vergisiz fiyat 75 kuruş ![]() ------------ [quote] Yanlışın var SargeT istasyona 75kr a gelmiyor... Türkiyeye girdiği anda o civarda oluyor....
|
Türkiyede şuan için telefon aracılığıyla bu tür ödeme almak zararına iş yapmak anlamına geliyor malesef, vergiler çok yüksek.
Mynet oyun bölümünde kullanıyor mobil ödeme seçeneğini ama vergilerden dolayı o bile not düşmüş "cep yerine kredi kartı ile ödeme yapmanız sizin için daha avantajlı olacaktır" şeklinde.
|
Arkadaşlar konu nerden nereye geldi ama bi örnek vermek istiyorum. Markasını hatırlayamadığım bir firma ( sanırım KIA olabilir ) Türkiyeye fabrika açacaktı geçen senelerde. Fabrika demekte o bölgedeki işsizliğe çare demek istihdam demek. Bizim büyüklerimiz sözde ayrım yapmamak adına adamlardan işci SSK pirimlerinde % 1 gibi komik bir indirim yapmış ve hiç kolaylık sağlamamıştı (arazi teymini ulaşım vergi vb. ) ... Bu firmada yine adını hatırlayamadığım bir ülkede açtı fabrikayı ve araziyi devlet ücretsiz kiralamış vergilerdede müthiş indirimler yapmış, amaç halkına istihdam sağlamak. Siz Karar verin Bu ülke bu kafayla nereye gider....
![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|