![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Kod ekran görüntüsü:
![]() İşte olay yaratacak script... bu güne kadar onlarca tv kodu yaratıldı. hepside çeşitli reklamlar yada sayaç kodları içeriyordu. Kodda hiçbir şekilde reklam, link vs. yoktur. Kullanımı tamamen ücretsizdir. Her türlü kodlamada kullanabilirsiniz.(ASP,PHP,HTML vs) Aşağıdaki kodu sitenizin herhangi bir bölümüne eklemeniz yeterli... Alıntı:
|
+, plus, artı, reep.
paylaşım budur. seni bu davranışından dolayı kutluyorum , birşey lazım olursa haber ver , yardımcı olmak isterim
|
|
|||
|
Sağolun teşekkürler yorum için. Benim asıl amacım hizmet yani bizim bir profesyonel televizyon sitemiz olabilir ancak olmayan bir sürü insan var ve hergün kanal eklemek yada kanal düzenlemek gibi şeylerle uğraşacak zamanları olduğunada inanmıyorum. Onlarca kişi bununla uğraşacağına ben zaten hergün dzenleme vs. yapıyorum. Eminim diğer insanlarda artan zamanlarda daha yararlı şeyler yapabilirler.
|
Rekalamsız Linksiz derken hangi siteden bahsettiğinizi anladım... verdikleri kodu iyice inceleyin. "Sık kullanılanlara eklemek için tıklayınız. " yazıyor. Buraya tıkladığınızda ise siteyi sık kullanılanlara ekliyor.
Baklink derken ne demenk istediğiniz anlmadım... Sitelerde frame açılıyor link verilmiyor!
|
Asla konuyu tartışmaya çevirmeden açıklayayım. Çalışmayan kanallar demişsiniz. Show TV kanalı belirttiğiniz sitede yeni penceree açılıyor bizde ise normal pencerede. Belirtğiniz site kanal güncellemesini çok yavaş yapıyor. ÖR: Bizde bulunan Akıllı TV, Cine5, 24 TV onlarda yok bunlar sadece bir kaçı...
Sık kullanılanlara ekle meselesine gelince bir kişi TV bölümünün orjinal sitesini bilirse sizin sitenizin ziyaretçisi azalır. Bant işininde gerizekalılıkla bir alakası yok bir kaç kilobaytlık dosyanında 1 TB'lık bant genişiliğinde hiçbir önemi yoktur. Şevkimi kırdıpğınızı düşünmeyin. Her türlü yoruma açığım ve sizi bu konuda bilgilendirme, alanızda en iyi olmak isteriz.
| Stil | |
|
|