![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
mrb arkadaşlar. bu robert r parsons denen adam godaddy'nin patronu değilmi? 3 haziran günü sanal kartımdan 19,56 ytl çekilmiş. nasıl ve neden oldu bilemicem. kartın içinde 1 kuruş vardı ve internet alışverişine kapalıydı. şu anda kullanılabilir limitim -19,55 ytl.
http://img516.imageshack.us/img516/8458/godaddyjt1.jpg işin diğer yanı (sanırım tesadüf değil) 1 haziranda yaptığım alışveriş: http://img516.imageshack.us/img516/5570/godaddy2px7.jpg ben 1 hazirandaki alışverişimde hesaba attım 30 ytl. 19,82ytl çekti godaddy işlem tamamlandı. kalan parayı tekrar banka hesabıma aktardım. 3 gün sonra tekrar neden aynı meblayı çekti godaddy? ikinci bir sorumda garanti sanal kartta para olmamasına ve net alışveşine kapalı olmasına rağmen godaddy nasıl para çekti. ne yapmam lazım?
|
mail atarak durumumu bildirmiştim ve geri ödemeyi aldım. bu hafta içinde godaddy'den işlem yapanlar kredi kartı extrelerini kontrol etsin. iki defa ödeme yapmış olabilirsiniz. genel bir problem oluşmuş sanırım.
postama gelen cevap: Thanks for contacting the Billing Dept. Over the last week we have expierenced double billing with our gateway. It is a issue that is well know and we are working on it. The second receipt will be refunded within 5-7 days.
|
kart bilgilireini görüntüle/değiştir'den kartın internet alışverişine açık veya kapalı olup olmadığını kontrol et. büyük ihtimalle ondandır diye düşünüyorum.
|
evet sık sık oluyor. bazen -1 5 ytl, bazende +1 5ytl arasında değişiyor karttaki para.
ama bu kadar fazla olmamıştı hiç, zaten sorun bankadan değil, godaddy'den kaynaklı çıktı. aydınlattığın için teşekkürler
|
Alıntı:
Hangi bankalar sanal karta aktarılan parayı nakit olarak veriyor ? Bilen gören söylesin ona göre gidip başvuru yapacağım. Gidiyorum bankalara hesap açtıracağım personel benim sorduğum sorulardan bi haber,paypaldan bi haber ! |
|
||||
|
Alıntı:
sadece visa kredi kartlarına yapabilirsin.
|
Alıntı:
Yanlız bahsettiğiniz kredi kartına ait sanal kart ise ondan bahsetmiyorum ben, kredi kartsız, vadesiz hesaba bağlı sanal karttan bahsediyorum.. Farklı şeylerdenmi bahsediyoruz acaba? çünkü arkadaşta bahsederken "garantiden açtıracağım" demiş, yani vadesiz hesap açtırıp ona bağtacağım gibisinden, bende ona istinaden yanıt verdim. EDIT: siz "sanal kredi kartı"ndan bahsediyorsunuz, yani onu alabilmeniz için şahsınıza ait bir kredi kartınızın olması lazım, vadesiz hesaba bağlatacaksanız böyle bir seçeneğiniz yok, sadece mastercard alabilirsiniz.. umarım açıklayıcı olmuştur. Kredi kartı olduktan sonra, gidip visa alır arkadaş zaten, sanal kartla neden uğraşsınki
KAV & KIS (kaspersky) => PM. Konu nokie tarafından (2008-09-13 Saat 02:45 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|