![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Alıntı:
Dogru bi sanal kart var direkt hesaba baglanabiliyor ancak kredili degil bu once hesaptan havale yapiyorsunuz sonra harcama yapabiliyorusnuz. Shop and Miles a bagli olan ise diger bir salan kart secenegi ve de VISA. Alıntı:
Bende acik biraktim o kartimi... Turkcelle de otomatik odeme talimati vermistim sonra onlarda cekemiyoruz diye aramislardi. Yani kart kapaliyken ais veris yapilamiyor. En buyuk avantaji budur bence.
|
|
||||
|
Alıntı:
![]() Resimde gordugumuz VC. , Visa Carda takabul eder. |
|
||||
|
Alıntı:
![]() Sanal karta taksit yapıldığını duymuştum vadesiz hesapta para akışı oluyor ancak kk limit belli, bi yere kadar alışveriş yapılıyor. Benim alacaklarımda baya bi yüklü oldugu için kk limiti karşılamadı tabi. Sonra bankayla konuştuğmda böyle bir şey olmadıgını söyledi iyi dedim bende ...Ama sen var diyosun ki üstüne ss var...peki s&m sanal karta vadesiz hesaptan para aktarılabiliyormu ? Yani ben hepsiburada.com dan 8000lira alışveriş yapsam bunu taksite böldürsem oluyor o zaman ? dur ben bunuda sorayım ![]() tekrar saol bilgi için ![]() @expointt sanal kartlar visa olmuyor master oluyor...on kere yazmışlar zaten daha neyi soruyorsun ? s&m nin sanal kartıda visa olabiliyormuş belki ona aldırabilirsin. |
|
||||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
Alıntı:
biz bunların hepsini zaten biliyoruz, sen bize bilmediğimiz birşey varsa onları anlat. ![]() biz arkadaşın ihtiyacını daha konuyu açtığı andan itibaren bildiğimizden ona göre yanıt veriyoruz. tekrar söylüyorum, garanti bankasından sanal kart olarak mastercard'dan başka bir kart alamazsınız. sanal kredi kartını visa olarak alabilirsiniz oda şahsınıza ait bir kredi kartı olması gerekir, aksi takdirde alamazsınız. bakın "sanal kart" ayrı "sanal kredi kartı" ayrı kavramlardır.. lütfen karıştırmayalım.
|
bu soruya da cvp verirsem artik iyise Garatiye calismis olcez... Nese soliim.. hesaptan para aktaramiyosun cunku bu KK bagli bi kart yani limit veriyorsun harciyosun bitiyor, ay sonunda esas kartina bagli ekstrede geliyor. Hic taksitli alis veris yapmadim, ama bi problem olacagini sanimiyorum her ay gerekli limiti bulundurursan sorun olmaz.
|
|
||||
|
Alıntı:
sonuc itibariyle baktigimizda ayni matikla calisir birisi hesaba bagli digeride gercek kredi karina bagli. Aksini soylemiyorum. Siz iyi biliyor olabilirsiniz bilmeyenler icin yazdim. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|