![]() |
|
||||
|
Sayın yawhoo.net adminine sitenizde academy english ın logosunu ve adını sponsor olarak kullanmıssınız.Bu sirketin size sponsor olduguna dair bir evrak veya sözlesme metni varmıdır.Eğer yoksa biliyorsunuz bunlar yani logo ve işim hakkını kullanmak suctur ağır cezası var birde dolandırcılık olayı.Basınız yanabilir.Eğer böyle bir sponsorluk varya bu evragı veya gerekli mercilerden gelmiş olan anlasmayı sitenizde yayınlamalısınız.Aksi halde böyle bir durum yoksa gerekli işlemler yapılacaktır.
Saygılar
|
Çalısyor olması demek isim hakkı ve logo yu kullanma anlamına gelmez zaten firma duysa yapıcagını bilir.Bende Calıstıgım sirkette herkese ilk 3 e notebook veriyor desem ne olur...Cocukca işler
|
Bossek,
Merak ettim de... yawhoo.net sonuçta izinsiz de olsa Academy English bir bakıma bedavaya reklamını yapıyor. Bu Academy English için faydalı olsa gerek. Bu neden engellenme hatta birilerine ceza verdirme isteğini doğuruyor bunu merak ettim. Sitem yok sadece cevabını merak ediyorum
|
|
||||
|
bedava reklamını yapmasını kimse birsey demiyo ... sadece bu adrese gir ne demek istedigimi anlarsın.
http://www.yawhoo.net/yarisma/yarisma.html İlk önce kendi sitelerine el atsınlar www.belist.net in seneler önceki desing ını kullanarak değil.Bu arkdasın orda calısıyor olup olmamasıda önemli değil..Sadece atıp sıkmasınlar...zATEN BİLEN BİLİYOR böyle birsey olsa katılım fazla olurdu.
|
yaa online olsun olsun da cevabını versinler.Özellikle hitr.net midir nedir.Benim tek kafama takılan bu tarz birsey yapılması bu tarz seyler eger ciddi birseyse noter taraflı yapılır yok eğer bu durumdan academy de biliyorsa ve ortada bu tarz birsey varsa
para herseydir avukatımla konusurum böyle böyle bir durum var diye O da geregini yapar.Ortada ne ynoter tasdikli yazı v.s yok sadece kafalarına göre yazı
|
arkadaşlar o sitenin sahibi Emrah arkadaşımız gerçekten çok iyi biri. Kendisi de aynı zamanda Academy English te çalışıyor. Eminim burda online olduğunda gerekli cevabı verecektir. Onun için burda boş boş konuşmanın bir anlamı yok. Kendisi gelsin cevabını versin...
|
hep ayni makeleler. bos bos laflar bence. adam calisiyorsa orda problem degil. umarim patronlarininda bu konu ile bilgileri vardir. + sadece sitelerde degil dergilerede cikmis bir site. bu nedenle bosa konusmak yanlis olur.
| Stil | |
|
|