![]() |
|
||||
|
merhabalar.
simdiki yazacagim sadece tahmine dayalidir. yanilmissamda simdiden herkezden ozur diliyorum. http://www.nasbil.com.tr/ bu siteye bir girip kurcalayin. iyice inceledikten sorna kendinize su soruyu sorun. acaba yine bir BURAK BAYSAN bombasimi, yoksa ona ozenen birilerimi var ? evet bu site google reklamlarindada cikiyor. bence iyice bir arastirmak lazim. simdiden herkeze tesekkurler.
|
Merhaba,
Burak Baysan ile bir ilişkileri olduğunu zannetmiyorum. Burak Baysan Diyarbakırda ancak şüphelenmek doğal çünkü Burak Baysan İzHost, OmnisTürk, Vargonen, Progen gibi bilinen şirketlerin tasarımlarını hep çalmıştı. Nasbil.com.tr ile Sistemnet.com.tr'den çalmış. Nasbil bence beş para etmez bi yer olarak gözüküyor. |
|
||||
|
gerçektende zaten com.tr enazından firma görünümünde ...
tabiki dediğin gibi bir ihtimal var amaşahsen ReferXchange haklı benim arkamdan konuşulmasını istemezdim sonuçta. neyse siteye bakmadım gerçi nedir ne değildir. ama yargısız infazda olmasın. sahibi bu forumda takılsaydı ozaman olurdu enazından cevap verebilirdi ve ihtimalleri değerlendirebilirdik .
|
|
||||
|
Bence Burak Baysan bombası olabilir ; Çünkü Yeni bir Dedicated sitesi açıyormuş diye duydum . Dedicated makine satışlarına başlıcakmış diye okudum . Yalnız Şimdi şu ihtimal var ;
Burak Baysan olsaydı ; Şu an sitede geçerli olan fiyatların yarısına satardı. Nasıl Xeon 3 1024 DDr ram 120 Gb harddiski 1mbit 1 sene önce 100$ 'a satıyorsa :=) Son olarak dikkatimi çeken nokta nasbil'de -Portföy- Kısmı Burak Baysan hep referanslarını bu şekilde veriyor ; Yani pek az Turk Hosting Sitesinde rastlanıyor Portfoy diye bir şeye genelde Referans kullanılıyor. Konu c4timer tarafından (2004-11-27 Saat 12:13 ) değiştirilmiştir.. Sebep: yazım hatası |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|