![]() |
|
|||
|
Uzantısı com olsa 5 milyardan fazla edebilecek çok güzel bir domain buldum tabi uzantısı la. Türkçede biliyorsunuz bu kelime argo gibi kullanılmakta(gel la git la gibi) benim bulduğum domain e şap diye oturdu ve çok güzel oldu domain adı da mp3 le alakalı. Sormak istediğim .la uzantısı için ekstra birşey gereklimi? Falan filan. Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim. Bu domaini alırsam cidden büyük işler yapabilirim
Şimdiden teşekkürler |
|
||||
|
dur.la hele çoktan beri var.la o domain.ama pahalı biraz.
herkez alabilir www.itoglu.it bile almışlar bizimkiler ![]() |
|
|||
|
.la lı hiçbir domain 5 milyar etmez. etse bile kimse vermez. edecekse benimki eder : www.tr.la
www.tav.la alınabilir alınmadıysa 100$ yıllık. |
|
||||
|
www.oyna.la www.fir.la www.ya.la(biraz erotik oldu ama
) türet gitsin.Bu arada lüxembourg domaini .lu da isinize yarayabilir.Bakin kimse almazsa ben aliyorum= www.bok.lu slmlar. ------------------------------------------------------------------------------- (msn e gelicem 30 dak.)
|
.li diye varmi acaba bir yer,süper domainler olur.5 milyardan bahsetmis alican,alin size 10 milyarlik domian,varmi yokmu bakmadim bile exploererden vallahi.
www.fenerbahce.li nassi ama ,tüh simdi yazarken baktim varmis ya,kurnaz sandim kendimi ))))))))))))
|
izmir.li , antep.li, galatasaray.li , adanali.li -->olmaz
hmm daha coookkkk aklima geliy,ne dersiniz .li is yaparmi piyasada?
| Stil | |
|
|