![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
değişik hatta profesyonel bir hotlink koruması var gibi. bir de htm uzantıyı .swf olarak değiştir bakalım oyun gözükecek mi
|
oyun.php
PHP- Kodu:
PHP- Kodu:
http://www.site.com/oyun.swf adres çubuğuna yapıştırıp açtıktan sonra Dosya dan 'Farklı Kaydet' dersen inmesi lazım. Veya arkadaşın da dediği gibi inen dosyanın uzantısını .swf yaparsan çalışabilir. |
|
||||
|
Alıntı:
bende bunun bir koruma önlemi olduğunu düşünüyorum sorun oyunları tempde veya başka bir yerde görmek değil. Oyunları zaten alabiliyorum her şekilde (benden kaçmaz) ama bu eğer bir koruma yöntemiyse çok orjinal birşey diye düşünüyorum ve kendi açaçağım oyun sitesindede böyle bir yöntem kullanmayı planlıyorum malum, benim gibi adamalr netten oyun toplayıp site açıyor. Güzel bir önlem bence
Konu dombalak tarafından (2007-05-29 Saat 21:33 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Bişileri çalmak amaçlı değil ancak gördüğün bir sitedeki .swf dosyaları kopyalamak istersen save flash adında bir program var aynı zamanda internet explorerada entegre oluyor bu fazlası ile işini görecektir.
|
sonsuzhost;
bu siteden 3 gündür oyun çekiyorum toplamda 1500 oyun (2,5 gb) çektim ve hala devam ediyor adamlar heralde tb harddisk kullanıyolar saveflash ile 1500 flasjı kaydetmek 1 senemi alır ayrıca ff kullanıyorumdemirhan; valla işim olmasa sana verirdim adresi ama bunu paylaşmayı planlamıyorum kusura bakma sitede gördüğüm en kaliteli flash oyunlar var en kötüsü 1,5 mb boyutlu sayfa kaynağına baktığımda dosyo yolu ile ilgili sadece şunlar var; Alıntı:
Konu dombalak tarafından (2007-05-31 Saat 09:39 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|