![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
hitmp3 sana katiliyorum bu konuda birde bankalari gsm şirketlerinin call centerlarina bak müşteriye lan saygıda kusur yok her turlu destewk yardım var bunlarin servisi ni ara senle ***** gecerler coguda orda el işi örüp dedikodu yapıor sanırım madem bilmiyorsun bu işi yapmayi call senter ini özel bir firmaya yaptır yok abicim satilip adam gibi servise kavuşmadan bize rahat yok
Konu tr.st tarafından (2004-11-22 Saat 17:03 ) değiştirilmiştir.. Sebep: biraz sansür... |
|
|||
|
Bildiğim kadarıyla superonline vs. de adsl satıyormus. onlardan alanlara teknik destek daha ii oluyormuş. bir arkadaşım bahsetmişti
|
|
|||
|
adsl bana da kafayı yedirtmekte
![]() Sitelerimi zaman zaman update etmekten bile yoksun oluyorum çünkü bağlanamıyor!?!?! Genelde php içerikli sayfalara bağlanamazken html içerikli sayfalarda daha az problem yaşıyorum (en azından kendi sitelerim için durum böyle!) |
|
||||
|
evet türk telekom proxy yapıyor ve bazı sitelere bazı saatlerde erişim olmuyor. proxy4free.com adresinde yazan ip lerden transparent olanları seçip uygularsanız sorun düzeliyor...
kolay gelsin...
| Stil | |
|
|