![]() |
|
||||
|
Bu uzun bir zaman alacaktir. Google once bu sayfalara ulasamayacak daha sonra silineceklerdir. Sitenizin guncelleme hizina gore bu sure yine degisecektir.
|
teşekkürler ama pek bir şey anlamadım. ben daha önce linkleri düzenlerken bu dosyayı oluşturmuştum aşağıdaki gibi. şimdi sizin verdiğiniz kodu, aşağıdaki kodun sonuna yerleştirip yeni bir .htaccess dosyası oluştursam ve sunucuya atsam olur mu?
<IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule>
|
maalesef işe yarayacağını sanmıyorum.
önemli olan linke gidince yönlendirme yapılması değil, link verilmesi. sonuçta site.com?ref=www.diger.com olarak herhangi bir yerden link verilmişse google bu linki alır.
|
ki şunuda eklemekte fayda var,
google gibi bir zekanın, bu tarz linklerden dolayı siteye ceza vereceğinide hiç sanmıyorum. o halde ufak bir script ile mynet.com için binlerce ?ref li link yaratırım, google'ada indeksletirim, eğer google mynet'i banlarsa zaten boşuna "google" olmuş demektir.
|
Alıntı:
| Stil | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/webmaster-genel-konular/62298-ref-spam-ve-korunmak.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| siteniz.com?ref=spamci.net uzantılarından korunmak ve SPAM - Tarama, dizin oluşturma ve sıralama | Google Groups | This thread | Refback | 2008-10-11 18:39 | |
| Site(leriniz) Sandbox'a girmesin (Makale) - Sayfa 14 - Google Fan Webmaster Forum | This thread | Pingback | 2008-09-08 15:52 | |
| siteniz.com?ref=spamci.net uzantılarından korunmak ve SPAM - Tarama, dizin oluşturma ve sıralama | Google Groups | This thread | Refback | 2008-06-30 18:33 | |
| siteniz.com?ref=spamci.net uzantılarından korunmak ve SPAM - Tarama, dizin oluşturma ve sıralama | Google Groups | This thread | Refback | 2008-03-02 03:45 | |
| siteniz.com?ref=spamci.net uzantılarından korunmak ve SPAM - Tarama, dizin oluşturma ve sıralama | Google Groups | This thread | Refback | 2008-01-30 12:37 | |
| siteniz.com?ref=spamci.net uzantılarından korunmak ve SPAM - Tarama, dizin oluşturma ve sıralama | Google Groups | This thread | Refback | 2008-01-29 18:00 | |