![]() |
|
||||
|
yok canım arkadasım, senınle hıcbır ılgısı yok.
yaklasık 3 senedır ıyınet forumlarındayım. ve ınan bu kadar sınırlenmemıstım kımseye agzımı bozmamaya calısıyorum, gayret gosterıyorum... ama dedıgım gıbı cvp vermeyecem bır daha. ben bıldıgımı bılyıroum ama su hayatımda yenı bır sey daha ogrendım. ınsanlarla bılgını paylasmayacaksın.. cunku heryerde oldugu gıbı burdada ukala, dunyada bı haber olup bırde bılıyormus gıbı konusan ınsanlar da var.
|
Vaybe kalbimi kirdin simdi. Sen cevap vermessen nerden ogrenecegiz bu sacmaliklari. Hem bilmiyorsun, hemde konuyu oraya buraya cekiyorsun yok paylasim, yok hayatinda bir sey ogrenmissin. Senin hayatta ogrenecegin COK SEY VAR dostum. AMA en onemlisi sunlar:
1-KOTU SOZ SAHIBINE ATITTIR. YANI BURDA UKALA OLAN SENSIN. 2-BILMEDIGIN KONULARDA YORUM YAPMA. 2-EN BUYUK BUYUKLUK HATAYI KABUL ETMEK TIR. KONUYU DAGITIP DEMAGOJI YAPMAK DEGIL. Senin icin biraz okuma gonderiyorum. OKUDA birseyler ogren. Imzandaki abuk sabuk cumleye guvenerek ingilizceden anladigini varsayiyorum. http://groups.google.com/groups?hl=e...%3D10%26sa%3DN http://forums.digitalpoint.com/showt...light=pagerank google dan: The Google Web APIs service gives you query access to Google's web search, enabling you to develop software that accesses billions of web documents that are constantly refreshed. |
|
||||
|
ya guzel arkadasım.
hala farklı kutuplardan bahsedıyoruz senınle......... Sen hala API densın 8. msajım oluyor, ben burda api den bahsetmıyorum neden bunu anlamak ıstemıyorusun... off mesajları takıp et derken bundan hbasedıyorum sana ben.. Ben PR ıcın API kullanılır dıye ıddaaa etmıyorum kı. Ukalalık ta yapmıyorum. Sadece Google a izin alamadan otomatik query gondermek yasaktır dıyorum ama sen ben hala anlamamakta ve tarstısmakta devam edıyorsun.... Imzama gelınce, sacma dıyebılırsın ama sunu belırtmek ısterim, soz benım kafamdan uydurdugum bırsey degıl, unlu edebıyatcı Arthur Pıche enin kıtabından alınmıstır... Gercekten munakasa etmek ıstemıyorum...
|
Arkadaşlar burası tartışma-kavga-küçük düşürme platformu değildir! Peki burası nedir diye soranlar olabilir içinden ya da dışından?! Burası bilgi paylaşım platformudur!
O yüzden herkes birbirine saygılı olmalıdır ki problemler yaşanmasın.. Çözülemiyecek problemde yoktur orasıda ayrı bir konu ama lütfen problemi biz çözmeden seviyenizi koruyun birbirinize saygılı olun.. İyi paylaşımlar!
|
Benim anlamadigim title de ucretsiz yaziyor ve ucretli birsey veriyor olmalari. kimseyi kirmak icin soylemiyorum elbetteki site yapiyorsun para kazanacaksin ama bu sekilde ucretsiz diyip ucretli vermek ile degil.
| Stil | |
|
|