![]() |
|
|||
|
Evet, besiktaslim'in da dediği gibi orada sadece PR kontrol scripti değil, back link kontrol scripti ve link popularity kontrol scripti de bulunmaktadır.
|
Eğer Alexa rank'ını alan scriptin varsa alabilirim. Yazmak için harcayacağım 1-2 saatimi başka işlere ayırabilirim böylece..
|
http://www.googlecommunity.com/scripts/pagerank.php
burdan aldırıcam sonucu tartışma yaratılacak bi konu değilki bu.. sen kodları verebilirsin tabi ama hepsini bir araya getirirsen eğer sonra ücreti konusunda gene özgürsün istediğin gibi dağıtabilirsin tabi ücretsiz olması daha kolay kaynak olması demek iyi olur yani ::.. Konu besiktaslim tarafından (2004-11-03 Saat 22:40 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
www.hotscripts.com
Benim yaptıklarımı daha önceden yapmışlar Güzel scriptler var tavsiye ederim. www.sitelerim.info 'yu geliştirebilirim buradaki scriptler ile.
|
Alıntı:
Google api sadece arama querry gondermek icin api. pagerank i bulurken api kullanilmiyor. O scriptlerde elmasgunesin filan kullandigi kesin sonuclari veriyor, yani tahminide degil. Bunun nasil yapildigida, (bir iki bayagi zeki kisi kesfetti bunu), google toolbarin kullandigi "checksum" diyorlar (turkcesini bilmiyorum) ayni mekanizmayi kullanarak. |
|
||||
|
evet benimde bildiğim kadarıyla herhangi bir sorgu göndermek yasak. Fakat bunları yapan onlarca site biliyorum. ve hiç biri googledan banlanmadı ve hiçi biri hakkında en ufak bir şey olmadı... ama bundan sonra olur mu olmaz mı bilinmez...
|
Alıntı:
|
|
|||
|
Alıntı:
GOOGLE API NIN BU KONUDA GECEN PAGERANK LERI KONTROL SCRIPTLE OLAYLA BIR ILGISI YOK. API ILE PAGERANK OGRENILMEZ. Deminde dedigim gigi bu api sadece arama (search ) yapmak icin. Link raporlari filan hepsi aramanin icine giriyor. ONUN DISINDA BU API BIR ISE YARAMIYOR. KIMSEDE Otomatik Query gondermek YASAKDEILDIR demiyor, bunun yasak oldunu herkes biliyor. DEDIGIM PARERANK ILE API NIN BAGLANTISI YOKKKK. iyinetadmin: burayi karistirmaya calismiyorum. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|