![]() |
|
|||
|
aradaşlar amerikada tanıdıklarım var , daha doğrusu abimin tanıdıkları var , şimdi hesap için ne yapmam lazım , mesela onlar kendi adına bir kart çıkarıp bana yollasalar o kartla burda paypal v.s işlemleri yapabilirmiyim
|
|
||||
|
www.virtualmoneyinc.com
www.revocash.com burdan kartı satın alabilirsiniz direk aliniyormu bilgim yok ben paypalimi bu şekilde bozuyorum. |
|
|||
|
biraz daha açarmısınız bu konuyu ne zamndan beri kullanıyorsunuz , bende bu konuyla biraz araştıorma yapmuıştım ancak bu konuda da dolandırıcılar var , yani güvenebilceğimiz bir sitemi , ne kadar komisyon alınıyor, parayı nası alıyorsunuz, atm den çekebiliyormusunuz
vereceğiniz bilgiler bana ve bu konuda gereksinim duyan arkadaşlara faydalı olacağına inanıyorum |
|
||||
|
Alıntı:
Komisyon oranları sitede yazıyor. Kartı satın aldın mı fedexle adresine geliyor aktif ediyorsun. Verdikleri hesap bilgilerini paypala giriyorsun ve paypaldan parayi o hesaba aktariyorsun Tüm bankamatiklerden çekebilirsin. |
|
|||
|
verdiğin bilgiler için teşekkür ediyorum
şu anda talkgold forumunda bu konuyla ilgili yerlere bakıyorum ve birçok bu konuyla ilgili siteler var ve hala hangisi tam olarak iyi çözemedim Revocash ede bakıyorum http://www.talkgold.com/forum/showthread.php?t=131990 ingilizcesi az veya çok iyi olan arkadaşlar da bu forumdan gerekli araştırmayı yaparlarsa ortak ve iş yapabilecek sitelerde belki buluşuruz herkesede faydalı olur |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|