Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Webmaster Genel Konular

Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-11-02, 20:06
besiktaslim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
besiktaslim is an unknown quantity at this point
Standart PayPal & KrediKartı

online olarak kredi kartından para çektirmek istiyorum paypal la ilgilenmedim hiç oda bu mantık para yatıyor numara geliyor diye biliyorum ama kredikartından çekiyormuydu bilmiyorum.

bu servisi sağlayacak birisivarmı ??
elmas gunes paypal ile yapıyorsu 2 şekildede yapabilirse eğer güvenilir birisiyle bu konuda çalışmak isterim..

herkeze kolay gelsin

#2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-11-02, 20:27
moderatör

Tecrübe Puanı: 5
eTicaret: %100/1
elmasgunes will become famous soon enoughelmasgunes will become famous soon enough

Bu servisi yurtdışından alabilirsiniz. İsterseniz www.paypal.com 'dan, isterseniz www.2co.com 'dan bu hizmeti alabilirsiniz.

paypal.com'dan ödemelerinizi almanız için yurtdışından bir banka hesabına ihtiyacınız var. Eğer yurtdışından bir banka hesabınız yoksa, Türkiye'deki aracılara komisyon ödeyerek paypal'daki paranızın banka hesabınıza gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

2co.com ise, banka hesabınıza parayı gönderiyor. Fakat en düşük 100$ olduğu zaman ödemenizi alabiliyorsunuz. 2co kredi kartı işlemlerinde biraz daha yavaş fakat daha fazla önlemleri var.

Kısaca bu şekilde bilgi verebilirim. Detaylı bilgi isterseniz, merak ettiğiniz yerleri sorabilirsiniz..

#3 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-11-02, 20:40
besiktaslim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
besiktaslim is an unknown quantity at this point

yok okadarına gerek yok burdan birisinin belli bir % ile aracılık yapmasından bahsediyorum.

kredi kartından çekilebilmesi önemli genelde banka havalesi ile olacak ama alternatifi olmalı...

#4 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-11-02, 21:36
moderatör

Tecrübe Puanı: 5
eTicaret: %100/1
elmasgunes will become famous soon enoughelmasgunes will become famous soon enough

O zaman paypal kullanabilirsiniz. Paypal hesabınıza gelen parayı aracılar ile banka hesabınıza geçirebilirsiniz.

Paypal ile ödeme yapabileceğiniz bir deneme sayfası: http://www.sitelerim.info/pagerank_check.php?purchase (Bu sayfadaki "Paypal Buy Now" butonuna tıklayarak örnek bir sayfa görebilirsiniz.)

Kolay gelsin..

Seçenekler
Stil