Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Webmaster Genel Konular

Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-05-09, 11:25
iyimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 4
eTicaret: %100/1
iyimi is on a distinguished road
Standart internet üzerinden yazdırmak

Merhaba, başka bir şehirdeki bilgisayarın yazıcısına çıktı gönderip yazdırmak istiyorum. Bunu ne şekilde halledebiliriz? VPN kurarak denedim, aynı ağdaymışız gibi dosya paylaşımı yapabiliyorum, karşı tarafın yazıcısını paylaşımda görebiliyorum ama yazıcıyı bir türlü ekleyip yazdıramıyorum. Daha önceden böyle bir sorunla karşılaşmış olanlar veya internet üzerinden yazdırma işini becerebilmiş kişiler mutlaka vardır. Sizin bu konuda önerileriniz nelerdir? Printserver özellikli adsl modemler ile yapılabilir mi bu olay?

#2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-05-12, 20:59
ectnky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
ectnky is an unknown quantity at this point

Oncelikle karsindaki bilgisayarin statik ip kullanmasi gerekio , 8080 9090 ve 232 portlari acik olmasi lazim yazicisina paylasim vermesi gerekio , c: surucusune paylasim vermesi gerekio , sen statik ip'ten baglandigin zaman karsina direk yazici cikar. Kendi bilgisayarindaki belgeyi Ctrl+ P tusuna basarak ordan aga baglan dierek karsindaki bilgisayarin statik ip'sini yaz ve enterle

Not: Yazdirmadan once ; Statik ip'teki yaziciyi iki (2) defa tiklaman lazim.

Ben boyle biliyorum ins yardimci olmusumdur veya yardimci oluyorumdur daha fazla degisik sistemini bilen arkadaslar varsa yazabilirler

Seçenekler
Stil