![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Alıntı:
ebay localde yetim kalmayacak gelişen pazarı treni kaçırmamış olacak artı getirecegi yeniliklerle teknoloji ihrac etmiş olacak ( en basiti paypal ) balkanlar ve ortadogu bolgelerıne yakınlaşmada üst olarak kullanabilir GG'nin alışveriş mekanizmasını gerçekten cok farklı ebay'e gore bunu bu bolgelerde daha rahat kullanabılır. gg kazanacak daha fazla alıcı ve satıcı trafigi olacak daha fazla komısyon kazanacak işin taşeronu gibi olmuş olacak ama daha cok kazanacagı ılerde belırlı mesala perulu biri gelıp turk luletaşı için gg ye uye olması ki gg nedir buna guvenmesi ne kadar zor ebay+GG olunca dunya markası guvenı kazacak satıcılar tabii bunun yanı sıra ıthalat ve ıhracat işleri icinde bir klavuz derhal hazırlamaları gerekecektır. bunu kullanıcıya bıraksalar sistemdekı butun boşlukları keşf ederiz
|
Alıntı:
|
|
||||
|
Alıntı:
paypal, Türk bankacılık sektöründe tanıımı belli olmayan bir sistem yeni yasa lazım dersek abartmam, teknloji ihracı için bizde olmayan şeylerde örnek için demiştim bunun dışında hızlı ürün arama motorunun entegrasyonu bile ihracdır onlar için.
|
arkadaşlar olacak olan belli, ebaydan urun alırken artık türkiye teslimi bir şekilde gittigidiyor uzerinden olacak yada satışı aynı şekilde, gitti gidiyor bir bolumunde ebayda listelenen ürünleri satacak ebay de kendi bir bolumunde gitti gidiyor urunlerini
gg de ürün satarken ebayde de goster secenegi olcak, sonra gg mallarını belki paypal ile alabiliriz artık sonucta guzel bir gelisme simdi gg tarzı portallarda bir hortlama yaşanacak ayrıca. daha geçende bir vatandas bilindik bu tarz buyuk sitelerden birini kaca yazarsin diye geldi
|
Alıntı:
Evet o zaman öyle demişler di ama strateji....Bence türkiye paarında gg bir numara zor yakalanır.hemalhemsat bile o kadar büyü kmaddi desteğe rağmen yakalayamadı... |
|
|||
|
cok ilginç... 2000den once (gg kurulmamısken) ben de boyle bir çalışma yapmıstım. yerel sunucumdan (localhosttan), paralı sunucuya aktarabilecek imkanım yoktu. zaten o zaman tr'de barındırma hizmeti verenler sadece büyük firmalardı. simdiki liseli gencler yoktu yani
![]() ama kısa sürede başarıyı sağladılar.
|
yaw gittigidiyor.com ebayın kopyasıydı. adamlar zorlamıştır bizle ortak olun yoksa dava ederiz diye. pp olaylarının olacağını hiç sanmıyorum..
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|