![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
http://www.wordtest.com/
bu sitenin aynısı istendi benden muhtemelen benden başkasına verilmeyecek ama belli olmaz tabi 2 haftada yetiştirirmisin dediler ewet dedim perşembe görüşme var... orta halli bir firma tanıtım kelimeler vs. siz olsanız böyle bir siteyi yapmak için kaç $ teklif verirdiniz. [Yazmayı unutmuşum onda 3 tip üyelik ve bölüm var benden istenen 1 tip üyelik ve bölüm] Konu besiktaslim tarafından (2004-10-26 Saat 23:11 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
bence adamlarin da bir nabzini yoklasan iyi olur
|
o sitenin aynisi derken senden dizayn ve programlama yi iceriyor degilmi?
baskalarina cok bu tip isler yaptirdim ordan biliyorum sunlari yap: 2-3 sayfalik bir rapor yaz, sitenin ozelliklerini o raporda belirt. Her ozelligin ne kadar sure alacagi ve ne kadara mal olacaini ayri ayri yaz. Adamlarla gorusmede o yazdiklarini tartis. Tam ne istiyorlar anlamaya calis ona gore fiatta ayarlama yap. |
|
||||
|
birde 2 hafta demisler, ne bu ya simdiye kadar nerdelermis bunlar.boyle projeler aceleye gelirmi hic, heme aceleci hem para vermez bunlar bak cok,bana da boyle cok adam geliyor kisa surede devasa isler ama fiyata gelince yok,ben zihniyete karsiyim acikcasi.
ayrica yeni moda siteyi gosteriyorlar aha bunu istiyoz diyorlar hicbirsey planlamamis adamlar ama ornek site var,ama ornegin arkasindaki yonetim kismi hayvan gibi birsey bundan kimsenin haberi yok....
|
Alamayacağım 5000$ yerine alabileceğim 2000$'ı tercih ederdim.
| Stil | |
|
|