![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
ya bu formul guzel nerden buldun gencturk
)
|
Formul freelance islerde uyguladığım kendi formulum
![]() Genel olarak bir freelance çalısan maaşlı birisinden 3 kat fazla kazanma hakkı vardır düşuncesinden yola cıkarak hazırladım, çünkü sosyal sigortandan vesaire kendin sorumlusun ve freelance olarak iş devamliliği garantin de yok. Diğer yandan 3 kattan fazla istersen karsıdaki şirket bu iş için maaşlı eleman alsak daha karlı olabilir mi diye düşünebilir. Minimumu belirleme nedenim ise bu minimum fiyatin altına düşersek şirket açısından maaşlı bir elemandan daha ucuza geliriz ki bu enayilik olur bir bakıma
|
|
||||
|
arkadaşlar herkes iyi güzel fikrini söylemiş ama piyasayıda bilmek lazım. ben script işlerimi hintlilere yaptırırım genelde. adamlara 600 usd ye site kurdurabiliyorum 1 yılda bayağıda kapsamlı bi iş ama süreyi 2-3 hafta gibi kısıtlı bir zamana sığdırmaya çalışınca istedikleri tutar 10 misline çıkıyor. bu işler böyle ...
ama bu projenin sahibifirma istese çok amatör birine siteyi 500 ede yaptırır. ama her gün bir hata her gün bir başka sorun çıkar. 2 haftada sen projeyi hazırlıycan denemeleri ni yapçan, arka plan çalışmalarını yapçan , yazdığın kodarı satır satır tekrar tekrar kontrol etçen 1500 usd alcan bence bu biraz saflık olur... |
|
||||
|
ya ben adamlara bu tarz isler icin 500 dolar diyorum adamlar 300 diyor 500 bile az iken 300 e kesin yapmam yani.
sende iy dusun iyi karar ver ona gore isi al. 2 haftada on goremedigin bir suru sorun ile karsi karsiya kalabilirsin.
| Stil | |
|
|