Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Webmaster Genel Konular

Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #21 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-05-03, 11:09
teknoindir.com - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member
 
Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 50
Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
teknoindir.com is an unknown quantity at this point
Standart

ben de girdim
Alıntı ile Cevapla

  #22 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-05-03, 11:20
Member
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Mesajlar: 402
Tecrübe Puanı: 2
eTicaret: %0/0
Ke[R]eM is on a distinguished road
Standart

Bu sitenin yayınına derhal son verilebilse keşke. İnternet konusunda oldukça cahil insanlarımız mevcut, kaç kişi buna kanmıştır kimbilir...
Alıntı ile Cevapla

  #23 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-05-03, 11:43
Member
 
Üyelik tarihi: Sep 2005
Mesajlar: 355
Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %100/1
okan23 will become famous soon enough
Standart

google a spam olarak şikayet ettim
Alıntı ile Cevapla

  #24 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-05-03, 13:58
masterdolar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member
 
Üyelik tarihi: Dec 2004
Mesajlar: 108
Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %0/0
masterdolar is an unknown quantity at this point
Standart

sitenin sahibi,
şifre ile girince şifrenizi çalıyor çalmıyor bilmiorum ,
yada bi yerde depoluyorda olabılır ama
yaptıgı şey
adres defterinizdeki mail adreslerini çalmak
böylece taze mail listeleri ele geçirmek
bu mail adreslerine
( hani geçende parayla gmail toplayan vardı ya )
o gmail adresleri ile
http://www.davettalebi.org
http://www.acilnet.net sitelerini spamlıyor
spamlarda
fixpartner üzerinden
http://www.socialnetworkcenter.com die bi siteye üye yollatıor,

eee bu kadar anlatınca bu işi kimin yaptıgınıda siz çıkartırsınız artık
__________________
Nerde Kalmıştık
Alıntı ile Cevapla

  #25 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-05-03, 22:18
Linux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member
 
Üyelik tarihi: Sep 2006
Nerden: IstanbuL/Avr
Mesajlar: 623
Tecrübe Puanı: 2
eTicaret: %0/0
Linux is on a distinguished road
Standart

mail gelmiyor diye üzülmüştüm banada geldi.
__________________
imzamız yapım aşamasındadır
Alıntı ile Cevapla

  #26 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-05-04, 10:57
sonsuzhost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member
 
Üyelik tarihi: Feb 2006
Nerden: burdan yak
Mesajlar: 733
Tecrübe Puanı: 2
eTicaret: %100/1
sonsuzhost is on a distinguished road
Standart

Alıntı:
masterdolar´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sitenin sahibi,
şifre ile girince şifrenizi çalıyor çalmıyor bilmiorum ,
yada bi yerde depoluyorda olabılır ama
yaptıgı şey
adres defterinizdeki mail adreslerini çalmak
böylece taze mail listeleri ele geçirmek
bu mail adreslerine
( hani geçende parayla gmail toplayan vardı ya )
o gmail adresleri ile
http://www.davettalebi.org
http://www.acilnet.net sitelerini spamlıyor
spamlarda
fixpartner üzerinden
http://www.socialnetworkcenter.com die bi siteye üye yollatıor,

eee bu kadar anlatınca bu işi kimin yaptıgınıda siz çıkartırsınız artık
evet bu kesinlikle doğru sizin msn user/passınız ile script arka planda oturum açıyor (zaten bunu biliyorsunuz .net passportunuz ile oturum açılabiliyor sitelerde) script sizin adınıza oturum açıp kişi listenizi kendi db sine kaydediyor ve db sindeki bu kayıtlı mail adreslerine spam e mail gönderiyor

Bu arada son zamanlarda listemizdeki bir çok kişinin msn şifreleri çalınmış çalan kişiler bize abuk subuk şeyler yazıyor çoğunuz web mastersınız ve lütfen artık bırakın bu msn.com dan yada hotmail.com dan net passport almayı net passportlarınızı kendi adınıza olan domainlere alın böylece hack ile fazla uğraşmazsınız.
__________________
www.sonsuzhost.com-AWBS CS-CART -LIVE AGENTYetkili Satıcısı
Alıntı ile Cevapla

  #27 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-05-04, 17:51
programcim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member
 
Üyelik tarihi: Jan 2006
Nerden: in Australia
Mesajlar: 935
Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %100/5
programcim is on a distinguished road
Standart

bende cok guzel bisi yazdim gorunce ne dusunucek bilmiyorum
__________________
Bu Alana Reklam Vermek Icin Benimle Irtibata Geciniz...=)
Alıntı ile Cevapla

  #28 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-05-04, 17:55
siirvehikaye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member
 
Üyelik tarihi: Jun 2005
Mesajlar: 1.235
Tecrübe Puanı: 4
eTicaret: %100/3
siirvehikaye is on a distinguished road
Standart

Bu güzel hizmetlerinden dolayı, kendilerine adsenseden biraz yardımcı oldum. İnşallah iyi kazanırlar
Alıntı ile Cevapla

  #29 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-05-04, 18:09
alexius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member
 
Üyelik tarihi: Jul 2006
Mesajlar: 382
Tecrübe Puanı: 2
eTicaret: %0/0
alexius is an unknown quantity at this point
Talking

Alıntı:
siirvehikaye´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu güzel hizmetlerinden dolayı, kendilerine adsenseden biraz yardımcı oldum. İnşallah iyi kazanırlar
acaba bendemi kazançlarına katkıda bulunsam
Alıntı ile Cevapla

  #30 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-05-04, 18:19
siirvehikaye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member
 
Üyelik tarihi: Jun 2005
Mesajlar: 1.235
Tecrübe Puanı: 4
eTicaret: %100/3
siirvehikaye is on a distinguished road
Standart

Alıntı:
alexius´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
acaba bendemi kazançlarına katkıda bulunsam
bulunmalısın bence insanlık adına, bu hizmetlerinden dolayı
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Seçenekler
Stil


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Arkadaslar Dikkat Edin Macos Webmaster Genel Konular 8 2006-10-05 23:02
Dolandiriciya Dikkat edin bedava.dk Webmaster Genel Konular 30 2005-09-17 14:35
Listeye dikkat edin ceddin Forum Hakkında 4 2005-02-20 14:10
Maxtr.net e dikkat edin.. tanerkunter Webmaster Genel Konular 12 2004-03-31 10:38
dikkat edin Tahmel Webmaster Genel Konular 0 2003-09-25 02:37


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:10 .


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.2.0

Firefox