![]() |
|
||||
|
Sevgili arkadaşlar belki şuan burayı okuyarak zamanınızı alıyorum fakat sunu söylemek istedim daha gecenlerde kendime hosting sponsoru ararken modachat nickiyle domaini aldım ve bana "tr.st" nickli arkadaş burdan yardımcı oldu ve bana her turlu konuda yardım ediyor
Benim karşıma hep iyi insanlar çıkmadı nedense bu zamana kadar Fakat hepinizim önünde tr.st nickli arkadaşa teşekkür etmek istedim Onu utandırmadım ilk gün 550 tekil 2 gun 950tekil 2gunde 5200 sayfa gösterimi kendisi baktı demekki inanılınca birşeyler oluyor(laf gittigi yeri bilir) Hepiniz kendinize iyi bakın bol hitli günler Sağlıcakla kalın... www.sevdik.net |
|
|||
|
Alıntı:
Alıntı:
(Bu arada TR.ST'ye genç arkadaşlara çok yardımcı olduğu için ben de teşekkür etmek istiyorum.)
|
tr.st her zaman herkese yardımcı olur diyorum
başka bi şe demiyorum...amaaaaaaaa Sevdik şunu unutma ; Türkiye'de hiç bir site (bir kaç istisna olabilir.) açıldığı ilk gün 500 tekil 3. günde 5000 çoğul gibi bir rakam yapamaz... elmasgunes'inde belirtmiş olduğu sayfayı bende gördüm... Gerçekten yakıştıramadım... isterseniz bende böyle bir site açıp. ilk günden 10 bin hit yapabilirim. hemde tekil inanmayan varsa her türlü iddaya varım ama böyle bir şeyin türk internetine veya kendimize ne geliri olacak ????ayrıca titleın, keywordslerin çok güzel yaklaşık 5 bin kelime belki daha fazla var... belli bir sayıdan sonrasında google dan banlanacağını ve tabiki diğerlerinden de banlanacağını umarım biliyorsundur... kolay gelsin...
# muratozcirpici Konu muratozcirpici tarafından (2004-10-25 Saat 19:03 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
cevap yazma geregi duydum tr.st userlerin geldiği yeri biliyor bide ben yazayım bazı adresleri :
1.www.t....che.com diye bir gurbetci sitesinin sohbetinde reklam atıyorum gunde 500 tekilim ordan 5-6web e de gösterdim 2.www.yenibir.net : gunde 70tekil 3.www.harika100.net : 30 tekil 4.www.sevgibahcesi.com : 20tekil daha sayamadıgım http://www.sevdik.net/toplistler.htm girin bakın hepsinden gunde 10-15tekil en az aldım follow klasörüne gelince arkadaşlar sahtekarlık yaptıgımı düşünmüyorum cunku sayamıyacagım kadar çok website bunu yapıyor benim yapmam gayet normal bide şu keyword a gelince onu bilmiyorum en yakın zamanda düzeltecegim.. iyi çalışmalar önemli olan tr.st gibi bir insanın aramızda olması ve bize yardım ettigi için ona sonsuz teşekkür etmem... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|