![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba
Para kazanmak için artık yabancı site işlerine girmek şart oldu. Ve bir 5/6 tane de biz yapıyoruz. Bir kısmı bitti sitelerin 2 tanesi fln ![]() Adsense kullanacağız sayfalarda içerik düzgün yani. Ve SEO anlayşına göre düzeliyoruz sayfaları yani aramalarda sonuç good olacak ![]() Ancak başka ne gibi yolları önerirsiniz sayfayı tanıtmak için Futbolcu sitesi olacak mesela siteleri dünya kupaıs zmaanıdna coşar bunlar bunu biliyorum ancak başka neler önerirsiniz.? Saygılar.. |
|
|||
|
Vallah arkadaşlar her işi yerinde öğrenmeniz lazım bence burdakilerin çoğu zaten yabancı sitelerinin adreslerini bile söylemez sen en iyisi yabancı webmaster forumlarında takıl 1 ay takılsan inanılmaz bir gelişme kaydedersin yabancı forumdaki biri abi ben Türkçe site yapmak istiyorum derse hemen buranın adresini verirdim
tabi ki burda da yardım eden arkadaşlar çıkacak ama doyurucu olmayabilir .iyi çalışmalar . |
|
|||
|
Alıntı:
Dmoz a da mutlaka kaydet bir yol bularak baska sitelerin senin sitene link vermesi sagla |
|
|||
|
Teşekkürler
Yabancı siteler nedir. Yabancxı forumlar işte herneyse. Yani türkiyede webservis,iyinet e ekliyoruz tanıtıyoruz mesela. Yabancı sitelerde de buna benzer şeyler olmalı. Ayrıca açıldığı ayın sonunda taranıp zaten bulunur siteler bunu biliyorum ancak extra birşeyler yapılmalı. Saygılar.. |
|
|||
|
Selam arkadaşlar,
Web sitenizi tanıtmanın en güzel ve temiz yolu arama motoru optimizasyonundan geçer. Bunun için http://www.***.com adresinde arama motoru taktikleri isimli e-book u inceleyebilirsiniz. Çok işinize yarayacağından eminim. [edit: yazdığınız site adresi çalışmıyor. lütfen düzeltiniz. (elmasgunes)] Konu elmasgunes tarafından (2004-10-25 Saat 08:10 ) değiştirilmiştir.. Sebep: site adresi çalışmıyor |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|