![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
merhabalar,
scriptimin bazi ozelliklerini kaldirip ucretsiz dagitmayi dusunmekteyim. bu ozellikler genel olarak bir toplist calistirmak icin muhim olmayacak ozelliklerdir. yani sayfanin dinamik yonetimini kaldirmayi dusunuyorum.biraz kodlar ile ugrasmak kalicak size ama. isteyen de pro ozellikler ile de satin alabilir. yanliz soyle arkadaslar, ucretsiz dagitimini yapinca sizden istedigim tek akreptoplist sayfasina link vermeyi ihmal etmemeniz.arkadaslar buna saygili olacaklar mi bilmem acikcasi. en atinda bir logo olur sadece,buna sizce arkadaslar saygili olurlar mi.
|
ha işte doğru bu zaten bir çok script var bedava sende bedava ver. zaten toplisti tanınan duyan kişi diğer özellikleride alır... logodan bişey olmazda eğer sizde bedava toplist alın türünden yazı v.s. olursa o zaman iş deişir..
|
|
|||
|
Alıntı:
Bir ara anlatmaya çalışmıştım hatırlıyormusun? Hotscripts de gerçekten çok işine yarar! |
|
||||
|
hostscripts de yer aliyor sitem zaten, yok sadece misal linker scripti varya onun gibi altinda akreplist mini banneri olacak ve siteme link olucak ondan baska birsey olmayacak.
su andaki parali surumunden bazi ozellikleri iptal etmis halini hazirliycam ve boyle uyelikli bir panelden indirmenize izin vericem,en azindan simdilik boyle dusunuyorum. birde boyle yaygin olunca muhakkak ki gozden kacirdigim bazi buglar eksiklikler olabilir.onun icin de bir forum yaparim,ordan destek de verilebilir.
|
Bence bazi ozelliklerini kaldirip, yada yeni ozellikler ekleyi eskisini, bedava yapmak iyi fikir. Boylece parali olana musteri bulursun. Bedava olanin ozellikleri az olur vede hic bir destek saglamassin, parali olanin ozellikleri cok olur destek de saglarsin alanlara.
Ama bence eger script isinden para kazanmak istiyorsan ya link indexi yada haber, makala basimi scripti yapmali. Toplistler o kadar populer degil (Turkiye haric) |
|
||||
|
ya daha demin gavurun biri mail atti nasil temin etcem scriptini hotscripts de gordum dedi, ingilizcelestiremedim bir turlu vakit darligindan adama ne diycegimi bilemedim.
alanlara saygisizlik olmaz, cunku su anki halinden toplist ozelliklerini kaybetmeden cok basit bir hali olucak. link indexi projem devam ediyor vakit bulsam bitircem ama vakit nakit olarak zor biraz. akrepdirectory tarzi bir ismi olucak
| Stil | |
|
|