![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
.Net'e karşı niye bu kadar garip yaklaşıyorsunuz anlıyamadım..
Bence eğer bu ismi uygun gördüysen al zaman kaybetmeden.. .net, .com, .org olması hiçbirşey değiştirmez.. Sonuçta e-kolay.net'de netli.. Domaini aldıktan sonra iş domainin değil webmasterındır! Sonuçta dünyaya yayılacak haliniz yok herhalde.. O yüzden neti, comu, orgu farketmez.. Herşey webmaster'da biter.. Tanıtımında.. Reklamında.. Uğraşmasında.. Vs..İyi Çalışmalar..
|
Ya acıkcası ben biraz Global düsünüyorum. Vede biraz ince dusunuyorum.. Yani her yola gelmesi lazım. Mesela Hostarena.Net . .
Turkiyede bu adrese girmek icin kimse zorlanmaz. Yurt dısında'da kimse zorlanmaz.. O Yuzden o domaini aldım.. Simdi'de Domainpower.net var. Turkiyede biraz zorlanmalar olabilir herhalde. Ama dunyaya yayılacak haliniz yok demissin. Yayılmayacagınıda kimse iddia edemez. Bende yayılacagını iddia edemem, etmem zaten.. Bakalım bir kac yorum daha gelsin. Zaten domain o kadar çok hoş olsa şimdi buraya yazmak yerine kaydetmistim domaini
|
|
||||
|
Sana çok basit bir örnek veriyorum..
Abaragambi.com sence bu domain her yola gelebilecek bir domain mi? Ancak Her 10 kişiden 1'i der bu şekilde her yola gelebilir diye bence o da denmez ya.. Alakası yok.. Ama şu anda bu domain oldukça iyi yerlerde.. İş domainde değil sizdedir arkadaşlar..
|
Keşke biraz daha bekleyip en azından diğer arkadaşlarında yorumlarını alsaydın
Neyse artık almışssın sorun yok dediğim gibi iş domain'de değil bizde.. Örneğin e-kolay.net, superonline.com vs vs.. Medyada bu kadar yer almasa kim bilirdi bu adresleri..İyi çalışmalar..
| Stil | |
|
|