![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Ben bir kaç sitede gördüm aynı soru benim de kafamda canlanmıştı:
anlama çabalarım sonrasında şu sonuca ulaştım: Hackersafe = Bir firma çıkmış siteleri her gün test ediyor (açıkları var mı diye bakıyor) ve bu sitede açık bulunamadı ise (hackerlara karşı) güvenli olduğunu belgeliyor. (siteleri test ediyor derken müşterisi olan siteleri test ediyor) Bende oluşan sonuç buydu.
|
HackerSafe sitene düzenli aralıklarla saldırılar düzenleyen (Sitene sistemine zarar vermeden) ve açığını buldukları vakit bak kardeşim burada burada açıkların var düzelt diyen bir firma..
Alışveris sitesi adresini PM alabilrmiyim ya da buraya da yazabilirisin .. Teşekkürler |
|
||||
|
E-devlet e-iş ve e-ticaret gibi e-dönüşüm platformları için scanalert hacker safe güvenlik sertifikasyonu sanırım
Burada benzeri bir konu açılmış http://forum.iyinet.com/asp-net/4215...ali-asp-2.html Konu AlemTurk tarafından (2007-04-26 Saat 12:49 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
![]() arkadaşlar bende az çok çözdüm durumun ne olduğunu cevaplarınızdan...ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler
|
|
||||
|
HackerSafe Arkadaşlarında dediği gibi sitemizi veya sunucumuzu bir hacker mantığıyla tarayıp mevcut açıkları tespit edip sorunu nasıl çözebileceğimizi bizlere gösteren bir sistem. bende merak edip araştırmış hatta telefonlar türkiye şubeleriyle görüşmüştüm. yalnız istedikleri fiyat yıllık 2500 dolar desteği almaktan vazgeçmiştim
Ama e-ticaret için bu paraya değer tabi.
|
|
||||
|
Hiçbir işe yaramaz, o sertifikalar içbir zaman gerekten açık kontrol etmez. Yabancılar o sertifikaları tanıdıkları için ziyaretciler dikkat ediyor ve sertfkalı siteden alış veriş yapabiliyor ama TR de SSL sertifikanın IE de hata vermemesi yeterli.
| Stil | |
|
|