![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Selam arkadaşlarım,
Benim sitem Forum ağırlıklı bir site. Ayrıca ekart, şiir, Hikayeler gibi alanlarım var. Şu andaki tekil hitim 2500 - 2700 civarı fakat BW 'im aldı başını gitti. Sitemde animasyonlar ve komik videolar da vardı fakat günlük BW 2.5 GB olunca hemen kaldırdım. Ama kaldırsam da şu anda BW yine 1.8 - 2 GB arası. Yani yine çözememişim demek ki, hala çok yüksek. Foruma çok yazılıyor da ondan mı acaba, ama sonuçta bir phpBB formu her ne kadar olsa bir Text sayfası. Acaba bu BW 'nin bu kadar yüksek olmasının sebebi ne olabilir? Lütfen yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum. |
|
||||
|
bir sekilde disardan baska bir site kaynaklarini kullaniyor olabilir, download yada baska dosyalarini
|
bu arada siten nedir?
|
Alıntı:
Konumuza dönersek ; Şimdi ben animasyonları ve videoları kaldırdığıma göre kaynaklarımı kullanacakları bir yer de kalmadı. Şiirler, Ekartlar deseniz zaten hepsi de tamamen sayfaya özel, kullanmaları çok zor. E şimdi bir tek BW bu kadar BW yiyen, Forum + Ekart + Şiir + hikaye bölümlerim mi? Bir forum için, ne kadar çok sayfa gösterimi olursa olsun, 2 GB 'a dayanırmı? not: Bu arada site ismi falan vermek pek adetim değildir, bende kalsın. Soran arkadaşlara. |
|
||||
|
burda forum konusunun altını cızmek ıstıyorum.
forum en cok bw yıyenlerden bırıdır. sadece text sayfayı olarak dusunme. logolar,avatarlar,resımler reklamlar derken sadece 1 kısı bıle 1 gunde 20 mb a yakın bw yiyebilir. gerisini sen dusun artık.
|
Alıntı:
|
|
||||
|
yani diger forumlarla kıyaslama.
cunku baskalarının sana soyledıgı verıler tam saglıklı olmayabılır. ama dedıklerım dogru, zamanında ingilizce webmaster forum sitem vardi, gunde 5 gb bandwith yiyordu ve hic birsey kazandırmıyordu ![]() cepteki para bitince kapatmak zorunda kalmıstım. oyuzden forum konusunda tecbrubelıyımdır ![]()
|
Alıntı:
|
|
||||
|
300-400 arasıydı.
zaten dedicate vardır. ama bı sure sonra aylık 150 dolar verememeye basladım cunku kazandıgım para aylık 20 dolar cıvarıydı. zaten adsense dısında, hıc bır reklam networku(cpa) forumları kabul etmemesının sebebıde budur. cok fazla sayfa gosterımı olur ama kımse reklamlara tıklamaz ![]() evet dedıgın gıbı cok fazla post atılması da bw yer. ama tabi bunlar bir suru kritere gore degısır. sayfalarının kac kb olduguna bak kullanıcı ve post sayısını bak sonrasıda hesaplarsın zaten. eger baktın kı hesaplarınla uyusmuyor, ozaman baska bır problem olabılır zannetmıyorum ![]()
| Stil | |
|
|