![]() |
|
||||
|
arkadaşlar bana düzgün bir sayaç veren site adresi verebilirmisiniz...
doğru sayan.. şu an sitemdeki sayaç günlerdir 10010 u gösteriyor günde 10 falan artıyor. fakat akreplistten bugün gelen tekil:780 weblistemden:886 türkelit:233 sitetanitimi:757 şu an saat 15:30 daha googleı arama motorlarını direk gelenleri saymıyorum... toplam: 2633 eğer bi düzenleme yaparsak günlük tekil 3500-4000 civarı benim sayaç günde 10ar 10ar artıyor bunu çözemiyorum... acaba sayaç sayamıyormu bi baksanız teşk... |
|
||||
|
|
6-7 ay önce kullanıyordum ama artık kendi sayacımı kendim yapıyorum. Güzel bir sayaçtır o yüzden tavsiye ettim.
|
Her sayacın sayma şekli ve o andaki query sorgulaması farklıdır. Dolayısı ile %100 başarılı bir sayaç olabileceğini düşünüyorum. Fakat yabancı sayaç servislerini özellik açısından diğer sayaçlara tercih edebilirsiniz. Örnek verecek olursak,
www.nedstatbasic.net www.litestats.com www.deepmetrix.com ... Başarılar.
|
Malatyasporlu kardeşim ben kendi sitemde kullandığım ve çok memnun olduğum sayaçı senin için kurayım kendi siteme sende tüm istatistiklerine ordan bakarsın ister misin böyle birşey?
Benim sayacımda sitede hiçbir şey gözükmüyor ama ayrıntılı olarak istatistik tutuyor istersen burdan görebilirsin --> http://www.fikrala.com/sayac/statistiche.asp
|
Alıntı:
.. Nasıl ben google dışındakileri sayıyordum diyorsun ? Sen saymıyorsun ki.. Google'ı sen sayamazsın ki yani... Toplistler sitenin hitinin hepsini sayar google hariç-dahil yoktur. Ondan diğer topğe de demişşsin 4000 tekilim var diyeama hiç o kadar tekilin yok. Sana tavsiye msunucuda aw-stat uygulamasını kullanman. Onun dışında sunucu verileri ile % 99'a kadar webservis.gen.tr uyumluluk gösteriyor www.webservis.gen.tr ye ekle siteni sitene nerden geldiğini bile yazıyor istatistiklerinde ![]() Kolay gelsin ![]() |
|
|||
|
Yanlış anlamayın webservisde en iyi demiyorum orasıda şaşırıyor arada bir ama % 99'a kadar doğru çıktı bende 1/2 hafta boyunca.
Saygılar.. Ayrıca turkelit tekil saymıyor... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|