![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
> anasayfa
> logo > referasnlar(alısverıs yapanların yazıp anında cıktıgı fakat bızım tarafımızdan da duzenlene bılrıbı > sayfa lakın kullancıı defretı degıl yanı oku yaz degıl forum gıbı dusun) > onlineforum(alısverıs forumu) > forum vbul. (forumakvaryumnet.com da h > nost degısecek)ikinci el(ikinci el satıs ılan falan) > soru cevap merak ettıklerınız (interaktıf gelımıs bır sayfa) > yollancak kaynagın gırılmesı(kitaplar tamamen aktarılacak)(resim yazı) > edıtor kose yazarları(kulanıcı alcagız kose yazarları olacak onlar yazacak ama bizim kontrolumuzde) > üyelik sistemi > sepetim gerekli bilgiler > arkadasına öner > satıs ortagı(baska bır sıte logomu alacak satıs yaptıkca ben ona % verecegım tıklama degıl...) > haberler...site ile ilgili haberler > turkce admın panelı (benım yuklemelrım ıcın) > anket > künye > aramamotoru > > sayfa ornegı: > anasayfada hemen satıs olmasın sıte bılgı yuklu olsun...sayflar ornegın balıkturu-->balıkadı-->balık > ıcerıgı > > birresım yanında bılgılerı en altında satın almak ıcın tıklayın ...sonra alısverıs sayfası fiyatlar > bana aıt... seklınde bır sıte yaptırılacak..gorusmek ıstenler sedatakay@gmail.com msn adresi iel irtibata gecsınler |
|
||||
|
yaw aradan 4 ay geçmiş nerden bulupta çıkarıyorsunuz bu konuları...
| Stil | |
|
|