![]() |
|
|||
|
arkadaşlar html'de ekranı kaplama nasıl olur bilen varmı? mesela iyi.net Te 800 x 600 ve 1024 x 768'te ekranı full kaplıyor...bunun nasıl yapıldığı konusunda bana yardımcı olabilecek arkadaş varmıdır?
|
|
|||
|
Bir table aç.
Table'ın Yükseklik ve genişliğini 100% yap. Böylece tablo mevcut görüntü alanı içine yapışacak )Boyut ne olursa olsun ortada dursun dersen eğer hücre içeriğini ortalaman yeterli... Örnek : <table border="0" width="100%" height="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" > <tr> <td width="100%" align="center">Orta</td> </tr> </table> |
|
|||
|
arkadasım bunu bazı sitelerin java scripts arsvlerinde bulabilirsin sana tavsıye edecegım site
www.hikayeyarat.8m.com bak bi gir 3 tane arsıv var orda %99 bulursun sewgilerle www.resat.net.tr.tc inforesatnet@yahoo.com |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|