![]() |
|
|||
|
katmerli yalan!
2 gün öncede Objektif programında zurna.net chat serverının sahibi ile röportaj yaptı kadir çelik. ayda 60 bin ytl kazanıyor dedi görüş aldığı ne olduğu belirsiz biri. ve 2 saniye sonra zınkkkkk flash haber." AYDA 60.000 YTL KAZANIYORLAR " haberi çıktı. yahu ne komik şeyler bunlar. adam diyorki orada, bilmem ne kanalını aylık 200 ytl ye kiraya veriyorum. kadir çelik hemen hesap yapıyor tabi. eee 300 kanal var serverda, her biri 200 ytl den al sana 60 bin ytl zınkkkkk flash haber. : Yada 60 bin ytl kazanıyor ! Allahım ya )))yani kısaca : medya sever böyle aksiyonları. bilmeden etmeden haber yapmayı. günde 7 bin ytl kazanacak ha..AYDA 200 BİN YTL..rakamlara dikkat edin..şaka değil.. komik |
|
|||
|
Arkadaslar bu haber yalan mis... az once msn de Ressam (M.Akif Öztürk) ile gorustum.
MSN deki yazisma... yunus: merhaba akif ReSSaM: mrb yunus: hakkinda cikan haberleri okudunmu ? ReSSaM: tazmınat davası açacam yalan haber ve hakaretten yunus: takvim com yapmis birde haberi yunus: bu kadar olur diyorum ReSSaM: lınk versene yunus: http://www.takvim.com.tr/gnc126.html |
|
|||
|
Yalan haber olsa bile suç işlediği bir gerçek.Tazminat davası nasıl açacak?Sitesinde yayınlanan albümlerin sahibi sanatçılar tazminat davası açsa ne olur acaba
|
|
|||
|
Bunu burada tartismamiz doğru olmaz. Olay tamamen taraflarin kendi sorunlaridir gerekli olan seyleri yapicaklardir sanirim.
|
|
||||
|
Gazetede cıkan haberler tamamen asılsız ve yalan haberlerdidr. www.supermp3.org sıtesınde mp3 olduğu iddia ediliyor fakat sizinde bildigiğiniz üzere bu sitede 1 yıla yakın süredir mp3 yayını yapılmıyor
güblük 7000 ytl kazanma olayı tamamen yalan haberdir. Gazeteler hakkında pazartesi günü asılsız haber, iftira ve hakaretten tazmınat davası acilacaktır Ayrıca Bgrrom ve diğer ödemelerde hiçbir sorun yoktur. Herkesin ödemesi ayın 15 inde yapılmaya başlanacaktır Softreklam bir şirkettir ve faturalı iş yapmaktadır kimsenin ne kadar kazandığı kendi özeldir. Haberi yayınlayanan gazetenin sahibi günde ne kadar kazanıyor acaba? |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|