![]() |
|
|||
|
Class100.com sitesi iyinet anasayfasinda farkli isimle ayni url ile duruyor bu serbestse herkez öyle yapsin.Adamlar listeye ciktigi gününn aksami 4 bin hite ulasti kimsenin dikkatini cekmedi hayret yaw.
[ciplak unluler mp3ler top100] [[[[ class100.com toplist ]]]] isimleriyle iki tane class100.com sitesi kayitli..sessiz kalmayin. 2 tane farkli isimler altinda class100.com sitesi kayitli bu bir hiledir admininde geregini yapip bu siteyi listeden atmasi gerekir,bunu yapan bir sitenin hitinden de süphe ederim ve diger webmasterleri bu siteye karsi tavir almaya ve sitelerini listeden cikarmaya davet ediyorum,emek den filan behsediyorsunuz ama cikariniz oldumu bana dokunmayan yilan bin yasasin,bu böyle olmaz. Konu RadyoBlue3 tarafından (2004-09-01 Saat 16:47 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Iyinet adminimizinden hala ses seda yok,hitini gectim ben bu sitenin herkez bi sekilde listede ilk sayfada yeralmanin yolunu bulmus.
1. Class100.com sitesi farkli isimle iki defa iyinet ana sayfasinda bulunuyor.. [ciplak unluler mp3ler top100] [[[[ class100.com toplist ]]]] ikisininde URL si class100.com Buna hala ses seda gösteren yok aman ne güzel bu tür seylere göz yummaya devam edelim. 2. TurkishMedia.net sitesi hile yapiyor...Nasil mi iyinet adminimiz adamin refererine bakarsa söyle görecek...Bookmarkt 20.000 google 5 (bes) diger siteler (1) Bu örnekti ama buna yakin,bu sitede 15-20 link var adam deli gibi hit aliyor yaw..ha bu size inandirici gelmedimi:Alin o zaman... http://webservis.gen.tr/denetim_masasi.php adresine girin istatistikler kismina kullanici adi:tmedia sifre: mediatr yazin,giris yaptiktan sonrada panelin solunda tekil hitler yazan butona tiklayin ve binlerce ... 3 nokta görün yani proxy,ip belli ama referer belli degil,bu hile yapmayan sitelerde de var cünki proxy kullanarak internetde surf yapan kullanicilar,ama bu ... nokta olayi hile yapmayan bir sitede %5 filan görünür.Ama bu sitede göreceginiz ... üc nokta %90 in üzerinde neredeyse gercek hiti 50 yi gecmiyor bu sitenin.Webservis.gen.tr tekil referer istatistiklerinde ... 3 nokta olarak görünen referer iyinet.com da bookmark olarak görünüyor.Sayin adminimiz inceleme geregi görürse incelesin bir zahmet.Hala diger webmasterlerden ses seda yok...ayipliyorum sizleri |
|
||||
|
Daha oncede yazmistim, yeni kullanicilar icin tekrar yaziyorum. Bu forum basliklari tarafimizdan duzenli olarak okunmamaktadir. Forumlar moderator arkadaslarin kontrolundedir.
iyinet ve forum ile ilgili ve bizim mudahalemizi gerektiren konulari email ile bize iletiniz, yada en ustteki iyinet ile ilgili forum altina yaziniz. ilettiginiz uzere ayni siteyi iki kayit altinda kayit etmek haksiz rekabet sagladigi icin kurallarimiza aykiridir. ilgili sitelerden [ciplak unluler mp3ler top100] isimli olani askiya alinmistir. ilginiz ve uyariniz icin tesekkurler. |
|
|||
|
Neden askiya aliniyor anlamiyorum,at gitsin hile yapmiyormu bu adam..yani aciklama mi bekliyorsun ki bunun bir aciklamasimi olur.Ayrica Turkishmedia.net hakkindada yazmistim bu site galiba büyük toplist sahipleri tarafindan korunuyor.
TurkishMedia.net sitesi hile yapiyor...Nasil mi iyinet adminimiz adamin refererine bakarsa söyle görecek... Bookmarkt 20.000 google 5 (bes) diger siteler (1) Bu örnekti ama buna yakin,bu sitede 15-20 link var adam deli gibi hit aliyor yaw..ha bu size inandirici gelmedimi:Alin o zaman... http://webservis.gen.tr/denetim_masasi.php adresine girin istatistikler kismina kullanici adi:tmedia sifre: mediatr yazin,giris yaptiktan sonrada panelin solunda tekil hitler yazan butona tiklayin ve binlerce ... 3 nokta görün yani proxy,ip belli ama referer belli degil,bu hile yapmayan sitelerde de var cünki proxy kullanarak internetde surf yapan kullanicilar,ama bu ... nokta olayi hile yapmayan bir sitede %5 filan görünür.Ama bu sitede göreceginiz ... üc nokta %90 in üzerinde neredeyse gercek hiti 50 yi gecmiyor bu sitenin.Webservis.gen.tr tekil referer istatistiklerinde ... 3 nokta olarak görünen referer iyinet.com da bookmark olarak görünüyor.Sayin adminimiz inceleme geregi görürse incelesin bir zahmet. insanin kafasi atiyor ya,madem proxy serbest herkez bilsin ...Bu sitenin direk sorgui sualsiz liste disi kalmasi gerekli. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|