![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
yani arkadaslar nasil hitim artacak ve dolayisi ile birsekilde para kazanicam olay bu?
onume gelen her yere sitemin linkini verdim ozellikle php ve programlama uzerine olan sitelere forumlara, sizin de tavsiye edeceginiz bu tarz siteler varsa sevirinim. hatta birbirimizin sitesine de link verebiliriz isterseniz
|
Ziyaretci cekmenin tek yolu google be diyer arama motorlarinda iyi bir yerin olmasi. Sitenin icerigine arama motorlarinin sevecegi sekilde ayarlamalar yap. Ondan sonrada sitene olan likleri artirmaya bak:
dmoz.org a kaydet hatta birden cok ilgili kategoriye benzer ingilizce sitelerle yazis link degistir, eger siten programcilikla ilgiliyse sunlara ekle: hotscripts.com scriptsearch.com programmersheaven.com |
|
||||
|
programmersheaven.com
a da ekleyeyim sagolasin digerlerine eklemis idim. baska fikri olan varmi?
|
Evet bu olayı bende bu sıralar düşünüyordum özellikle google ads. konusu geçmeye başladıktan sonra
|
baska yokmu fikri zikri olan arkadaslar.
yaklasik 30-40 siteye kaydoldum ama google dan gelen hala yok
|
Geçmişte çok yardımcı olurdum ama artık yapmadığımdan dolayı en azından reklam yapabilirim burada dimi ?
![]() Webmaster kaynağı olan www.onlywebmasters.com (PHP kategorisi altında bir yere) www.onlyphp.com (Other PHP Resources) , www.webmastersheaven.com (PHP) kategorileri altına linkini ekleyebilirsin ve kontrolden sonra site içeriği ok ise onaylanır. Yine bilgiçliğimi ve artisliğimi kullanarak "hitim" terimini "ziyaretçi sayım" olarak düzeltmek isterim. |
|
|||
|
Sitelerden kastettiğin türkçe sitelerin mi? Yoksa yeni hazırladığını söylediğin ingilizce siten mi?
|
|
||||
|
www.linkpurpose.com www.autohits.dk benim ekleyeceklerim.
|
|
||||
|
inglizce sitem arkadaslar
| Stil | |
|
|