![]() |
|
||||
|
30 $ gönderecek adama bak
![]() Bana ders verecek aklınca. Open source diye sözlük yayınlayıp.Hiç bir işe yaramadığı ortaya çıkınca "ben özel coder değilim" "parasıyla yaparım" diyen arkadaş beni bu konu altında susturmak için 30 $ yollayamıyor. ![]() Madem yollayacak 30 $ ın yok mangalda kömür bırakmama tribini bir kenara bırak istersen. Pm le gelen teklifte yaptığın zaten tartışılmaz.30 $ yollayacakmış bende foruma yazmayacakmışım sen kimsin ki? İş alıp 1 ay bekletip parasını peşin alıp sonra beni madur eden sen değilmiydin ? Parayı geri yollamakla iş bitmiyor.İş ahlakı var.Bazı değerleri kafanda çöz ondan sonra gel burada tartışalım.
|
ben seni madur mu ettim? sen "ben aslında vazgeçtim" demen üstüne paranı yollamadım. "madem vaz geçtin benim bu işe yada paraya ihtiyacım yok" şeklinde geri göndermedim mi paranı??? sen şu anda şu söylediklerine inanabiliyormusun msn logları duruyor. sende de vardır iddaa ettiğin gibi çıkartıp kanıtlarmısın?
yahu niye ezik insanlargibi sürekli sözlüğelaf ediyorsunuz anlamıyorum. 3-5 kuruş para kazanınca neden türlü artistlikler yapmaya calisiyorsunuz. ben üzülüyorum. çıkarlarınız doğrultusunda msn den yaptığınız türlü yalakalıklardan sonra şurada ettiğin amaçsız 1 lafa karşı geldim diye yapmış olduğun karalama çalışmalarına üzülüyorum. bu senin ve senin gibilerin kalitesini bir kez daha kanıtlıyor bana. benim ne senin parana ihtiyacım oldu nede başka birşeyine. oyun scripti istedin yaparim dedim. 2 hafta sonra geldin "aslında ben istemiyordum ama bir kere başlayınca bırakalım diyemedim ayıp olmasın" diye dedin bende sana zaten oyun piyasasında iş yok sorun degil hemen hesabina gonderiyim istersen paranı dedim. sende "teşekkür ederim" dedin aldın paranı. ve şimdi bu iddaaları yapabildin. lütfen bu iddaalarını bana kanıtla. sen kanıtlamazsan ben çok kötü rezil edeceğim seni burada. kolay gelsin. dipnot: lütfen azıcık insanlıktan nasibini almış isen buraya doğruları yaz. msn logları hepsi elimde var bunları göz önüne alarak yaz. bu forumda az çok iş yapan birisin insanlar doğru söyleyeceğine inanacaklardır. logları heran çıkarabilirim. Konu Caesar tarafından (2007-02-10 Saat 17:06 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Tanımadıgın biri seni yaklaşık 1 ay süreyle oyalıyor ve parayı vermişsin.
Parayı gönder çabuk mu dersin yoksa nazikce paranı kurtarmayamı çalışırsın ? Uzatmaya gerek yok.Seni sevmiyorum benimle alakalı yazmanı istemiyorum.Sen üzerine aldığın vazifeyi yerine getiremedin.Benim zamanımı çaldın.Güvenilirliğin para konusunda tamam olabilir ama verdiğin sözü tutmakta marifettir.Sen oyun yazmak yerine bana hazır scripti sunarsan insan da heves kalmaz. Ha para konusuna gelince.Ben parayı nette görmedim ![]() Beni tanıyanlar bilirler. Damster sende 3 üncü kişisin dikkat et
Eğitim Cehaleti Alır, Eşşeklik Baki Kalır Konu windows tarafından (2007-02-10 Saat 18:03 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|