![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Dün başıma gelen bir olayı sizlerle paylaşayım arkadaşlar dün bir mail aldım <burcin.aygul@hotmail.com> adresinden reklam vermek istediğini falan söylüyordu saflığıma geldi reklam boyutlarına bakmak için kanky.biz adlı sitelerinin bir sayfasına girdim boş açılmadı sonra sayfa kodlarından msn hack kodları olduğunu farkettim
hemen şifremi değiştirdim sonra akşam üstü msn adresim hacklendiğini farkettim hotmail den tüm bilgilerimi almış natro türkticaret ve isimtescil deki domainlerimin nslerini yönlendirmeye başlamış bi anda gelen maille uyandım ondan önce davranıp msnimi ve domainleri mi kurtardım yönlendirlen ns ile de sayfalarımı hacklenmiş gibi göstermişler ve ZeberuS | Redworm | Darkt ic | KachaK Yakıştımı , Güzel Oldu Güzel . HACKED ! WWW.TECRUBESİZ.ORG Gibi yazılar vardı ben ucuz atlattım size uyarım bu insanlardan uzak durun hack değil bunlarınki düpedüz hırsızlık |
|
|||
|
Bu adresi kullanan ezik kız sıfatıyla webmaster forumlarında gördüğü tüm msn adreslerini listesine ekliyor sonra bu tarz işlere kalkışıyor iyi bir derse ihtiyacı var bebenin. Böyleleri sinir sistemimi bozuyor ya bir tanesini elime geçirebilsem ah.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|