![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
paypalda var o hizmet dediğin gibi ödeme kısmının alt bölümünde paypal hesabı olmayanlara kredi kartı ödemesi seçeneği sunuyor ancak ingilizce senin hitap ettiğin kitlenin dili ingilizceyse çok rahat kullanabilirsin paypalın sistemini.
|
|
||||
|
paypal business hesabı açarsa % 4 gibi komisyon alıyor. kullanıcıların üye olmasına gerek yok. www.netistanbul.com da kullanıyorum. bakabilirsin..
|
|
|||
|
Malesef yurt dışında bu tür imkanlar çok iken Türkiye'de online ödeme sistemlerine tek bir tane bile alternatif yok. İlla ticari sicil belgen olacak. odeme.com.tr vardı bankalar tarafından pos'larına el konuldu diyorlar ama, sanırım şu ç.c.k p.rn. sundan yakalanan doktor ile bir ilişkileri vardı o yüzden ödeme sistemlerine el konuldu. Yurt dışından böyle bir ödeme sistemi kullanmak istiyoranız
www.paypal.com www.2checkout.com www.worldpay.com gibi siteler işinizi görür. paypal.com'dan ödeme almayı düşünürseniz eğer ödeme trafikleriniz yoğunsa şunada dikkat edin. Son günlerde paypal bir çok kişinin parasına el koyuyor. "Bu paralar nereden geldi" diye. Ve bunu ıspatlaman içinde hesabını dondurup kartından para çekilen kişinin adresine gönderdiğiniz kargo faturalarını istiyor. Birde www.paradol.com diye birşey var paypal için alternatif diyorlar ama ben tam incelemedim. İsterseniz inceleyin. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|