![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
sallayin gitsin o zaman yaw onlar sirket siteleri icin bence bizler icin degil...
|
29 bin parali adam desek daha iyi
|
iyi işte, sen ticaretnet ile yoluna devam et.
Zaten, ne söylemek istediğimi anlayabildiğini de sanmıyorum. Anlatacak zamanım da yok. Bu konuyu hosting forumlarında incelersen daha iyi aydınlanırsın. Zaten, konu başka yere gitti. Akrep'in başlığı ticaretnet'e kadar uzandı. Bunu artık burada sonlandırıyorum.
|
bir şirket düşünün domain name şifrelerını size vermıyor işte turkticaret.net bizim mıllet o kadar saf kı adamın sisteme giriş için verdiği şifreyi domain şifresi zannedıyor, adamlar kendılerıne gore bir panel yapmışlar kullanıcı girişi yapılark kullanılıyo ortada penl filan yok, ve ınanılmaz hızmet hataları var ben cc ile 5 yıl host + 10 yıl domain reg etmışım adamlar bana fax çekip dedilerkı cc nonuzu gonderın 3 hanelı guvenlık nonuzu gonderı aradı mdedım boyleyken boyle dedıkı kadın bana banka ile sorunlarımı z oluyor dedım kı banane benım sorunum mu bu benım sana bu numaraları vermem çıkıpda taksım meydanında para dağıtmak gibi birşey dedım kadın dedıkı uzgunum mecburuz ve iptal ettırdım işlemlerı,bence herkesın kullandığı ve guvendığı ama kulandıkdan osnra buyuk kısmın pişman olduğu bir firma ben tr de izhost.com uzerıne firma tanımam ve hala domain reg lerımı izdns.com yaptırırım 14,5 $+ kdv ama benım için onemlı olan kaliteli hizmet neyse tavsitye etmem turkticaret i
|
|
||||
|
www.izhost.com cok iyi,bu firma hakkinda cok sey duydum,bir de www.aydinlariletisim.net var,beim fikrim tabi,suana kadar is yapan arkadaslar var bur firmalarla en ufak sorun duymadim.
saygilar.
|
host tartisir hale geldik durduk yaw
)neyse siz benim sitelere girin azcik
| Stil | |
|
|